Monday, October 3, 2016

Rezeki


Assalammualaikum & good morning! 

Salam maal hijrah. Harini sekolah cuti jadi aku duduk di rumah menung je sebab Meorsoleh kerja. Banyaknya perkara nak cerita tapi malas update blog. Update pun sebab nanti bila dah tua, boleh lah aku baca balik cerita-cerita tak matang yang lepas-lepas. Hehehe. 

Haritu dekat sini aku ada cerita mengenai rawatan kesuburan yang aku buat. Alhamdulillah usaha tu dah membuahkan hasil. Jeng jeng jeng.

Ni gambar lama masa minggu ke berapa aku tak ingat dah.

Nak cerita pasal morning sickness masa bulan puasa haritu, Alhamdulillah aku sikit-sikit je morning sickness macam ngada-ngada gitu je lah. Setakat wek wek tapi takde ape pun keluar sangat. Angin je. Mengidam pun aku mengidam megi je, tapi nasib baik roomate aku tu bagi jugak aku makan megi. Tapi tak selalu laaaaaa. Sikit jeeeeee. Takpe kot kan. :D

Badan pulak dah makin naik ni. Student aku siap cakap "Saye tengok cikgu macam makin besar je, kenape eh?"...cissssss.. 

Sekarang dah 28 minggu. InsyaAllah due date-nya 21/12/2016. Doakan aku dan baby sihat walafiat & lahir cukup bulan ya? Terima kasih! ^_^

p/s: Lama tak update blog, tetiba hilang pulak link blog family & kawan2 yang aku tempek dekat tepi belah kiri ni? Mana pegi?


2 comments:

ppiey said...

Alhamdulillah. syukur. semoga akak dan baby sihat sentiasa ^^.

♥ p a a n i ♥ said...

ppiey:
Terima kasih :)

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...