Thursday, August 6, 2015

Selamat hari raya 2015


Waaa..dah lama tak update blog. Rindu blog nih! Hahaa...padahal baru 2 bulan je tak update. Sekarang dah jam 1.26 a.m masih tak boleh tidur pasal tadi dah tertidur lama la jugak. Stress punya pasal. Minggu ni guna jadual baru, jadual pulak hari Selasa dengan Rabu memang padat. Sampai aku migrain. Tak pernah migrain pagi-pagi. Selalu migrain lepas balik kerja je..tapi kali ni sebelum nak gerak pergi kerja dah mula migrain. Tak tau la sampai bila la nak stress kerja kat sini. Tekanannya fuhhh..taktau nak cakap. Meh try kerja kat sini. Rasa nak mintak tukar tapi tu lah, karang keluar mulut harimau, masuk mulut buaya. Tapi mak aku pesan, "Takpe stress sikit, tu kan tempat cari rezeki." Betul jugak kan. Mak mertua aku pulak pesan, "Jangan jadikan jadual tu sebagai bebanan." Siap bagi tips untuk handle jadual padat hari Rabu tu. Mekasih bonda-bondaku...

Banyak menda nak cerita tapi malas dah nak taip. Nak tidur. Hahaha.


Selamat hari raya everybodyyyy.
Maaf zahir dan batin :)

No comments:

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...