Saturday, January 10, 2015

New year, new motivations, new apa lagi?


Cuti sekolah dah nak habis dah ni. Tadi pergi touch up kelas. Pagi, sepupu-sepupu teman. Petang lak, student teman. Habiskan balut meja tapi macam entah hapa je aku balut tadi sebab memasing dah kepenatan. Takpela next week repair balik mana nak patut. Ingat macam nak habiskan semua harini sebab lepas sekolah dah buka aku maleh dah lah nak hias-hias dah. Takpelah tinggal sikit je lagi nak touch up. Tahun depan dah mula busy dengan tesis..pray for me sobs..sekarang duk tension nak siapkan proposal...sebenarnya tension bila fikir kena present sorang-sorang, ai malu+nervous+ketor lutut. Aku tak suka present! Bencik! Senang citer aku tak suka cakap kat depan. Cakap belakang suka la. Eh.

Salam takziah untuk warga Kelantan, Terengganu, Pahang dan Perak. Berat mata memandang berat lagi lah bahu yang memikulnya. Tak dapat nak bayangkan macam mana perasaan tinggal sehelai sepinggang. Rumah mertua dekat Lenggong pun air naik sikit sampai jalan depan rumah tapi alhamdulillah la air tak masuk rumah..rumah seberang jalan semua kena pindah duduk dalam sekolah (tapi sekarang dah surut).


Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...