Wednesday, November 19, 2014

Dah nak cuti sekolah dah


Aktiviti biase kalau dah nak cuti sekolah mestilah jamuan akhir tahun khennn.. Menu yg wajib setiap kali jamuan haruslah nasi ayam sebab semua budak-budak ni pun suka dan nak tempah pun senang. Aku nak masakkan tapi maklumlah takde masa, padahal takut tak sedap kakakaka

Menu lain laksa. Budak kelas aku yang masak, giler sodap kuah dier,
bihun aku tempah kat kantin. Heheh tempah lagiiiiiiii,
air oren,
spageti carbonara, budak jugak masak, keje aku makan jeer,
keropok-keropok,
kuih bahulu. Aku ingatkan tak laku, sekali licinnnn daaaaa, diorang rindu raya katanya,
Jeruk mempelam asam boi. Budak jugak buat,
dannnn nasi goreng gebu (haaa yang ni baru aku yang masak, wakakka)


Bergambar dengan kak ayu. I is sedihh. Minggu ni last kak ayu kat sekolah aku, next year dia dapat tukar...tapi nasib baik sekolah tu dalam daerah hulu perak jugak...boleh ler jumpa lagi...haha
Kanak-kanak ribena saye. Tingkatan 3 :)

Thanks 3SN1 sebab banyak tolong cikgu. Sporting dan memang ringan tulang. Lepas ni ramai yang mungkin bertukar ke sekolah lain, masuk asrama dan sebagainya, good luck and all the best untuk kamu semua dan pada siapa yang still stay dekat sekolah ni tahun depan, see you next year.. :D


2 comments:

timm bill said...

zaman tingkatan best..tpi nnti naik form 4 semua dh berpecah..huhu..

♥ p a a n i ♥ said...

betul tu...semua dh ikut pilihan kos masing-masing...ada yg pindah,ada yg stayy..hhuhu

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...