Wednesday, July 30, 2014

Selamat hari raya everybodyyyy!


Habis dah bulan Ramadhan, sekarang dah syawal. Selamat hari raya nak ucapkan untuk semua/sape-sape yang sedang membaca entry ni (kalau adalahhh). Minta maaf zahir dan batin kalau ada salah silap, terkasar bahasa, termengumpat ke khenn...biasalah sy ni hanya manusia biasa..hehehe.

Cantek khen sampulnya? Lagi sehari nak raya baru gi carik -,-

1 Syawal: Tema biru muda

Pertama kali lah syawal tahun ni beraya dengan suami. Hohoho tahun ni raya rumah Meorsoleh kat Lenggong. Dekat je dengan Gerik dalam 45 minit. Meorsoleh bawak kereta nak balik kampung dia kemain hepinyaaaaa siap nyanyi lagu raya. Okay takpe, kite tengok tahun depan dia nyanyi tak lagu raya. Silap-silap diharamkan terus bukak lagu rayaaaa..kahkahkah.

Family mertua


2 Syawal: Tema peach/pink gituu.

Malam raya pertama tu balik Gerik raya kat sini pulak. Kami gi raya rumah pah dengan rumah makcik pakcik jeeee, nak gi rumah kengkawan semua tak angkat phoneeee. Sorang tu langsung no phone not available dah..wakaka...nampak sangat dah lama tak kontek member. Meorsoleh pulak cuti sampai raya ke-3 sahajeeeee...lepas tu kena keroje.. aku seperti biasa lah..ikut budak sekolah cuti seminggguuu.

Okaylah, wish everybody selamat hari rayaaaa! Saranghaeyoooooooooooooo~~~



1 comment:

Admin, Allah Itu Dekat said...

semoge bahagia hingga ke syurga..

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...