Sunday, June 29, 2014

Selamat berpuasa


Firstly nak wish selamat berpuasa. Harini berbuka dengan mak je. Suami keroje. Patutnya arini beliau off. Tapi dapat call kena ganti orang. Haih. Kena la tunggu next week pulok. 

Semalam sampai parcel shawl yang aku beli online. Aku memang tiap gaji je mesti usha shawl kat instagram sorang ni. Memang selalu beli kat beliau la. Tapi nak cerita sikit ni pasal dah dua kali dah lepas aku order, bank-in duit, dah dapat bungkusan, mesti lepas tu ada sale. *gigit jari* 

Well, tak boleh ke orang tu cakap kat aku masa aku order tu yang pasni ada sale? Boleh la aku beli murah sikitttt. Shawl tu satu rm12 je. Tapi tima promo dapat la dalam rm10 satu. Aku beli 9 tau tak. Kan dah rasa ralat. Kok ye pun bagi la hint-hint sikit kata nak buat promo. Pas dah pos barang kat aku baru nak ada promo. Dua kali dah cheq terkena. Sobs.

Takpelah takda rezeki aku la tu nak dapat yang rm10 sehelai. *berkira*


1 comment:

Amalina Hasbullah said...

wah, bestnya. Akak beli kat mana?

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...