Saturday, February 15, 2014

Trip to Korea: Day 7 - Till We Meet Again :)


Jumaat, 29 Mac 2013.

Sebenornye habis dan entry trip to Korea nih...hari last kat Korea tu tak gi jalan mane dah. Masing-masing dah penat gamaknye. Lan datang rumah kami dan terus bawak kami ke Incheon International Airport.. sebelum tu sompek la aku singgah kedai kebab feveret aku tuh dan aku telah membedal (bungkus) 2 kebab! Hahaha...aku sungguh gelojohhhh. 

Tu kebab yang kedua dah tu. Yang mula-mula tadi dh selamat dalam perut.


Pramugari yang cun-cun melecun turun beramai-ramai


Ada persembahan entahlah sempena apa. Layan je la sambil tunggu nak terbangggg


Dan selepas itu, sampailah aku ke tanah air terchenta...Malaysia...kikiki. Lepas ni boleh la gi melancong lagi, sape nak belanje aku? Angkat tangan...kah3... kalau boleh gi Korea lagi, aku mahu ke Jeju Islandddd. Tolonglah sape-sape dermawan sila belanje aku. 

THE END :)

**************************************************************************


Okay now nak membebel pasal menda lain pulak nih....aku sekarang sebenarnya duk stresss ni. Nampak gambar kt atas tu? Haaa...tu la kelas yang aku pegang.. jenuh berbuih dah mulut ni suruh budak-budak ni penuhkan board memasing...ada la 5 orang je yang dengor cakap... tensen...

Pastu setiap minggu pulak ada markah untuk kelas...boss suruh aim untuk dapat 80 markah ke atas setiap minggu...tapi tak pernah berjaya lagi lah setakat ni..paling tinggi pun 64...kahkahkah.

Lagi satu tensen sebab markah keceriaan yang rendah ni menjadi bahan kutukan untuk aku dan student aku...ramei la cakap kelas depan takkan tak boleh nak ceriakan kelas...ades bersalah pulak aku kat budak-budak ni sebab tak rajin nak tolong guide-kan diorang... aku sekarang memang takde masa. Banyak menda nak buat. Uwaaaaaa.

Tapi takpeee..korang kutuk laaa kelas aku siap lepas ni kaw-kaw aku nak ceriakan kelas 'markah rendah' ni untuk student aku.  Mari kita nengok!





4 comments:

Cik TeN10 said...

hahahah. ko kan kreatip. apa lagi. tunjukkan bakat ada. biar terbeliak sume org pasni.. kikiki

insyaAllah 28/2 submit thesis. 22/3 graduation day. 28/3 smpai mesia. :)

Cik TeN10 said...

ahaa 22/3. kenduri? kenduri kawen ko ke? waaaaaaaaa

♥ p a a n i ♥ said...

cikten10: hehehee tu la..aku tgh nk reka2..apa hiasan aku nak buat nihhhh? aah weh...nak ajak ko dtg nih dgn kak wahida...hehehe

ct cucubi said...

go go go cik paani... =)

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...