Tuesday, June 4, 2013

Hari Guru 2013 + Kenduri Kahwin Bespren


Salam semua. Adeh lama tak update blog. Bukan masa tak mengizinkan, tapi tuan blognya yang pemalas. Almaklumlah dah tua-tua ni otak pun berkarat, nak karang sikit pun dah ke laut dah. Lagi satu, dekat dashboard aku tak keluar pulak entry-entry latest blog-blog yang aku follow apesal ha? Dah la tak reti nak godek-godek bagi ada balik.

So now dah masuk bulan Jun kan? Kalau aku cerita pasal hari guru agak-agak dah basi ke belum? Hahaha pedulik hape aku kan, blog aku, sukati aku nak tulis hape. Okay, di sini aku nak wish kepada semua guru-guru dan bekas-bekas guru kat Malaysia ni, Selamat Hari Guru rerakan! Especially to my mum and my dad, sebab diorang lah guru-guru pertama dalam hidup aku. Ala tak payah nak ecece dalam hati sangat lah, korang pun sama.

Habis dah cerita pasal hari guru. Sikit je pun. Just nak wish je. Wajib kan wish thru blog. Hehehe. Biaselah cuti-cuti sekolah ni banyak kali jugak lah belek blog. Minggu lepas kawan aku, Ida, kawen! Aku memang nak sangat tengok dia nih kawen depan mata aku tak kira. So, aku drive sendiri pergi Pasir Mas bertemankan mak aku. Aku bawak slow-slow je pun penakut kan. 5 jam baru sampai. Tu pun sesat kat pekan Pasir Mas, call paksu Ida, paksu dia datang tunjukkan jalan. Seb bek bawak kad kawen tu. Thanks paksu!


Reunion kecil-kecilan dengan geng-geng study group masa kat Upsi dulu :)


Cantek tak? Casing henpon baruuu.

Itu saje untuk kali ini. Babai.

p/s: Selamat hari guru Pn. Hayatinor :)




3 comments:

niedaida said...

wah...untung jadi cikgu ni...hehehe comel lah paani ^_^

~Ati_Hime~ said...

wah! santeknye henpon baruuuu...hihihhi..

ct cucubi said...

Selamat hari guru ! B-)

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...