Tuesday, March 5, 2013

Bola Sepak


Tadaaaaa~~ 

Tu gambar pagi tadi tu. Sesi bergambar kat sekolah...haruslah camwhore di mana saja kan. Blazer yang aku pakai tu arwah ayah aku punyaa...tapi kan arwah orangnya kurus... aku pulak korang faham-faham lah sebab tu tak boleh butangkan blazer itu..wakaka. 

Dah petang tadi, nak dijadikan cerita..sekolah aku ni tuan rumah untuk pertandingan bola sepak. Tapi sekolah aku ni kecik sikit, padang sekolah takda...so kami terpaksa pinjam padang sekolah lain.. dalam kes ni, kami pinjam padang sekolah lama aku... takpela kan, dekat jela dengan rumah aku. 

Sampai je sekolah berdebar-debar la pulak sebab nanti mesti terserempak dengan ex-student semua. Tapi before tu sempat lagi ade cikgu kat situ tegur aku dah gelap...hahaha. Serius kulit aku makin teruk sekarang. *nanges bawah bantal* Dan kemudiannnnya aku diserbu oleh ex-ex student aku.. berlari-lari diorang nak salam bila nampak aku (bajet macam retis la lebih kurang...HAHA). Dannn jugak soalan wajib diorang tanya kalau terjumpa aku; "Kenapa cikgu pindah?" Ohhh anakanda...tak larat nak explain dah... Kuang kuang kuang. 

Eh..dah jauh terpesong nampaknya cerita aku ni...padahal mula-mula nak cerita pasal bola sepak.. Ok..aku kena jadi pencatat. Serius kelam kabut la aku mula-mula...kita ni dah la tak tau peraturan bola sepak ni macam mana..lepas tu dah la tak minat (maaf ler utk peminat-peminat bola sekalian :P). Kalau bola jaring kompem la yg golkan samada GS or GA. Haha.. naseb baek ada kawan and student ni tolong tengokkan dan bagitau aku jersi mana yang golkan.. nak harap aku je tengok dan catat, memang tak laaaaaa. Aku pandang kejap je ke tempat lain, alih-alih dah gol...haihh tak boleh pandang kiri kanan langsung... Hehehe




1 comment:

timm_bill said...

wah!..awat la dia bgi cikgu pmpuan ckgu bola sepak..haih..

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...