Monday, April 30, 2012

Wedding Doodle


Rasanya ni first time aku try buat wedding doodle. Before ni tak pernah try lagi. Ni aku buat untuk member sekuliah aku masa zaman matriks gopeng dulu. Dah nak kahwin dah dia. Tarikhnye sama pulak dengan birthday certain somebody ;p

Disebabkan ni first try, and kawan aku ni pun request special dekat aku, so aku bagi free jah kat dia. As her wedding gift gittuwww.. (motif eja 'gittuw'?) Kahkah.


Reference picture :)

The doodle.

p/s: Sape nak order boleh emel saye ye. 
p/s/s: To Radhia & Khairi, Selamat Pengantin Baru! Congratz korang. Hehe. 


Thursday, April 26, 2012

Sad ending


Tadi baru habis tengok cerita Beautiful Life. Tapi sad ending pulokkk. Heroin meninggal. Haih sedih. Takuya Kimura menangis dengan kacaknye mase heroin meninggal. Tapi takpelah, ending dia tunjuk impian diorang nak bukak kedai gunting kat tepi pantai tercapai. Sebijik dengan apa yang diorang lukis. Just takde heroin tu dah :( 

Aku kalau tengok citer sad ending ni, mula lah lepas tu aku dok reka ending lain yang happy like kalau heroin tu meninggal, one day nanti akan datang sorang perempuan kt hero tu yg muka dia sebijik muka heroin. Ataupun kalau hero yang meninggal, one day nanti akan datang pengganti hero yang lagi hensem. Haha. Nak sedapkan hati.

Haritu baru habis tengok citer The Moon that Embraces the sun. Boleh tahan jugak citer ni. Mula-mula best. Tapi nak ending tu macam tak berape sangat la sebab hero tu dok pikir nak dapatkan heroin tu ajee. Citer la ckit kebajikan hero tu kat rakyat. Tapi tak kisahlah... sebab banyak scene sweet dalam citer niii. Tersenyum sorang2 akuu... and, yang penting happy ending.

Friday, April 6, 2012

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...