Sunday, December 2, 2012

The Trylle Series


Haritu pergi tengok wayang dengan kawan aku. Puas hati lah sebab dapat tengok Breaking Dawn part 2. Sebab memang tertunggu-tunggu cerita ni sama macam aku tunggu final Harry Potter dulu. Bila dah dapat tengok tu, satu kepuasan! Hahaha. 

Nak tau cerita kena tengok sendiri lah yerr.
Aku bagi 4.5 bintang :P

And then bila nak balik tu, singgah MPH kejap nak cari buku. Sebenarnya aku taktau sekarang buku apa yang best orang tengah baca? Ada suggestion tak? Aku rasa aku perlukan buku yang bermotivasi. Lately ni macam tak bermotivate je life aku. Produktif pun tak! Adess.

Tapiiii...........................
Tiba-tiba aku terbeli buku kat bawah ni. The Trylle Series by Amanda Hocking.
Aku belek-belek dia punya sinopsis macam best la pulak kan. Jarang aku beli buku-buku cerita macam ni. Sebab aku pemalas sebenarnya nak membaca. Kalau komik, lajulah aku baca. Sehari nak habiskan sepuluh komik pun takda hal. Ni kalau novel or ape2 buku ilmiah ke memang slow sikit la baca. Tapi habis tetap habis. Cuma lambat sikit lah. :D

So buku ni, mula2 sebenarnya aku tertarik dengan cover diaaaa tu...haha.
Yang tajuk Switched tu, merah dia mengancam kawww.
Bila godek-godek rak buku tu, tengok dia bersiri rupanya.. dan ada pulak tu jual sekali tiga-tiga tu.
Memang terus tergoda, maka aku pun beli. Ohhh.. habis uwangggggg. T____T
Tapi takpe, harap-harap buku ni best! :)


Bila nak start baca ni? Haha..

Gud Nite!




3 comments:

Cikgu Ma said...

x penah masuk panggug..hehe

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

kalau saya buku tu akan diperap dulu selama 1000 tahun pastu baru bukak.. sb nak amik feel baca tu punya la lama

Jue Ha said...

wahhh. bestnyaa tgok moviee. kat sini panggung jauh :(

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...