Friday, October 26, 2012

Selamat Hari Raya Aidiladha!


Aku sebenarnye stress dengan kondisi laptop aku nih.
Memanjang je kena restartnya.
Kalau panas je sikit, terus jadi warna-warni skrin dia.
Kalau siang memang tak boleh on la laptop ni.
Kalau malam, sejuk sikit, boleh la on.
Tu pun time siang kalau boleh on, lepas tu, 
jadi jugak skrin belang-belang macam kat bawah nih.




Lepas tu pulak, sound dia pulak satu hal.
Asal on je, kuar tanda 'x'.
Bila hover kat button tu, dia tulis audio not installed.
Restart beribu-ribu kali baruuuuu lahhh sound dia hokayh.
Aiiii...dah macam mintak pengganti je laptop nii.. har har har.

Okay, habis dah citer pasal laptop.
Bengang2 aku kat laptop ni, still sayang weh.
Laptop ni la peneman aku almost 5 years. Gittewww.

By the way, 
Selamat Hari Raya Aidiladha ye rakan-rakan dan semua yang membaca entry ini :)
Dan jugak harini ulang tahun yang ke-2 arwah abah saya meninggal. 
Jam 3.23 petang. 

Rindu betul kat arwah abah.
Al-Fatihah.





6 comments:

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

nape boleh jd mcm tu, slamat hari raya aidiladha... nmpak sedap je ketupat palas tu

hayatinor said...

salam idul adha dan alfatehah utk ayahandanya...semoga dia aman disana.

hayatinor said...

salam idul adha utk cikgu paani dan kelaurga dan alfatihah utk ayahandanya...semoga dia aman disana.

anamizu kaito said...

dia nk mintak pengganti lettew =P





slm aidiladha paani :)

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Psl audio tu..may be kene install driver baru.. dah try format? Windows cam corrupt kalau asyik restart..bab panas tu..maybbe bateri dah kong..try paka direct cabut bateri

Qu azniza ;) said...

selamad hari rayerrr

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...