Wednesday, October 31, 2012

Cikgu Farhani comel?


Sapa yang ada follow kat twitter mesti tau siang tadi aku mengamuk kan?
Sebabnya tak dapek cuti untuk sabtu ni.
Sabtu ni kenduri kat rumah, kakak aku kawen.
Lepas tu pulak baru tau sabtu ni ada sekolah ganti ye rakan-rakan.
Malangnya kuota untuk cuti pada hari tersebut dah penuh.
Aku pun xdapat lah cuti.
Maka, merempan dekat twitter.
Geram.

Jaga student exam tadi pun mata aku bergenang je
sebab tahan geram tak dapat apply cuti.
Salah aku jugak kot apply lambat, tapi dah aku baru tau ada sekolah ganti sabtu ni.
Kalau tau dari awal,
aku mula-mula posting bulan 5 dulu baik aku terus apply cuti 3 November ni.
Serius.

Tapi tadi tengah takda mood, plus bengang,
aku pun sembang-sembang dengan kawan sekerja aku.
Dia cerita ada satu student ni tulis karangan mention nama aku.

Kat kelas tu dia ajar BM, aku lak ajar Sains.
Student tu patutnya buat karangan tajuk "Kepentingan kelas tambahan."
Tapi dia tersalah karang sebab dia cerita pasal semua cikgu yang masuk kelas dia haritu termasuk aku.

Tak dapat markah isi lah sebab takda isi pun. Ades.
Tapi aku hepi gilaaaa bila baca karangan tu.
Hilang stress heheheheheheheheheeeeee

Nah aku snap pic untuk tatapan kalian semua. :P


Sila klik untuk tumbesaran.
coma = comel


Student ni lah orang pertama yang cakap aku ada lesung pipit.
Terima kaseyyyy harap-harap jadi kenyataan.
Wakaka.



7 comments:

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Hehe..comel je bdk tu karang

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

kesiannya... pe kate ponteng je..hehehehe.. ada kena kejau ngan pengetua plak nti.. sabau ea... tp mesti angin da okeykan tgok karangan tu, sy tgok pun senyum2:)

Qu azniza ;) said...

anyonyoooooo.tomeiinye

Cikgu Ma said...

ponteng je la...hehe

hai cikgu comel..hihihi

niedaida said...

hai paaniiii :)
coma pun bolehh hahaha..
nak follow kat tidder pulak he3

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog niechat boxpakjoe x kira k hahah ,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

Yousof said...

Dia senyum pun ada lesung pipi dia.. hihihi


Orang paling ikhlas dalam memuji adalah bebudak, so mestilah gembira siapa yang kena puji tu kan. hehe.

Kalau sempat jumpa budak tu nasihat dia lain kali fahamkan dan jawab sialan dengan betul, semangat dah ada cuma tersilap cara je tu.. ;)

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...