Tuesday, October 30, 2012

Baru


Entry ni sebenarnya aku nak update dua minggu lepas.
Tapi biasalah, malas.
Dah upload dah gambar-gambar, tunggu nak taip je, tu pun malas.
Hehehehe.

Dua minggu lepas punya cerita ni, aku kena pergi Tanjung Malim,
hantar bebudak sekolah lawan bola jaring kat Proton City.
Eksaited lah aku kan, lama tak jejak Tanjung Malim tuuuuu.
Last masa konvo haritu kot (?)

Lagi-lagi-lagi pulakk junior2 aku duk cakap kampus baru cantekk.
Diorang siap sempat konvo kat kampus baru tu, jeles gila!
Memang tak sabar la nak tengok kan.
Sampai je Tanjung Malim, bila bebudak dah settle masuk rumah sewa rehat2,
aku gi keluar dengan mak n kakak aku.
First sekali haruslahhh meronda-ronda kampus baruuuuu..
Tak banyak pun snap gambar sebab tak berhenti sangat,
tengok dari dalam kereta je.

Now, sila lah layan gambar.

Masjid



Asrama cantikk warna warniii woot woot










Ada pintu gerbang hokayyyyyyyhh.
Ternganga aku.

Dan selepas ituuuu, tibalah masa untuk makan tengahari.
Kakak aku bawak gi satu port ni memang baekkk punya.
Masa aku study kat Upsi dulu, port ni tak bukak lagi.
Sedap dan boleh tahan la harga.
Mak belanje.
Huehue.

Cantik kan? Kedai makan dia serupa pondok.
Ada satu pondok tu dia bina atas pokok.
Kreatif!

Dan esoknyeeeee,
aku pergi Kompleks Sukan Proton City.
Untuk tournament bola jaring tu lah.
Tapi, sedihnya kitorang kalah. Hahaha.
So, dalam tengahari tu dah boleh balik.





On d way balik Gerik, singgah minum2 kat Tasik Raban, Lenggong.
Cantek tak? :)

Okay, itu aje.

Babai.





4 comments:

Yousof said...

Kalau tak silap pernah sampai dua kali je ke Tanjung Malim.. Proton City memang besarrr kan.


Cantik masjid tu, aku suka kubah dia.
Asrama tu sekali pandang ingatkan dekat Genting Hingland.. hihi


Apsal tak tangkap gambar pondok atas pokok tu?


SubhanAllah, sungguh cantik ciptaan Allah.

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

la p proton city ke.. saya dok kalumpang.. suami study kat upsi... kalo tau nak dtg, boleh jumpe2

zila manaf said...

wuuu bwk la kite g grikkk hikhik

niedaida said...

hai paani :)
wah! cantik gmbar2 nie...tangkp gune camera ape?...

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...