Saturday, September 8, 2012

Hai kawan-kawan.


Minggu yang sangat busy, sangat packed, dan sangat stress. 
Ade ke keje kat dunia ni yang tak stress? Semua keje ade stressnye ye dok? 
Tapi minggu ni memang errr tak tau nak cakap. 

Aku ni pulak ade tebiat kalau time busy time tu la rasa nak update blog la, 
nak tengok movie la, nak layan running man la, nak buat tu, buat ni. 
Padahal masa waktu lapang tak nak pulak buat semua tu kan? 
Dasarrrrrrrrr..

Esok pulak ada l.a.d.a.p kat sekolah..
ataupun maksud dia latihan dalam perkhidmatan.
Maka, esoknye kena bangun awal! Har har har..
Jangan aku ingat esok sekolah petang sudahhh...
(mentang-mentanglah i cikgu sesi petang)

And sebelum aku habiskan entry ni.. aku harap sape2 yang singgah kat blog ni, 
boleh tak luangkan masa kejap untuk baca link ni? Klik sini.
Blog En. Kadri yang cerita mengenai pensyarah aku masa di Upsi dulu, 
En. Poji yang eksiden sehari sebelum raya puasa.
Aku tau berita ni masa malam raya haritu lah, itupun by twitter :(
Dan siapa-siapa yang bermurah hati boleh la hulurkan sumbangan.
Semua maklumat ada dalam blog En. Kadri. :)


Bergambar dengan En. Poji (pegang blazer) 
lepas habis final exam untuk final sem di Upsi tahun 2010.
*credit to Saila

p/s: Semoga En. Poji tabah, kuat semangat, dan cepat sembuh seperti sediakala. 
Kami anak murid encik sentiasa doakan kesihatan encik. Aminnn..




6 comments:

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

gud luck and takziah to ur lecture.. semoga beliau cepat sembuh

syafiqakarim said...

hari ni baru free.pheww
semoga beliau cepat sihat

Ena's Palace said...

moga beliau cepat sembuh

nazha anua said...

takziah

Cikgu Ma said...

ooo...cikgu rupanya...

niedaida said...

paaniiiii...heheheh singgah sini ye..

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...