Monday, August 20, 2012

Hari Raya 2012


Hai! Amacam raya anda semua? Haha. 
Aku before raya dah kena cibiritbit. 
Telan pil chi kit taek-un tu, okay lah dah perut aku. 
Konon time raya ni aku taknak makan macam-macam, takut kena lagi cibiritbit, 
sekali angan-angan je la tak makan macam-macam tuuuu.. 
Segala variasi makanan ade tersumbat elok je dalam perut aku. 
Tapi alhamdulillah tak sakit perut pun 1 syawal dan 2 syawal ni.

Adekah perut aku dah menjadi kental?






Dannnn inilah raya pertama aku menghulurkan duit rayaaaa. Yihaaaa.
Terkezut haritu tiba-tiba dapat gaji sebelum raya, ingatkan dapat lepas raya.
Terkezut tu terkezut la jugak, tapi dalam hati gembira bukan kepalang.
Selalu aku la antara muka-muka yang mintak belas kasihan nak duit raya, 
tapi kali ini tidak lagiii.
Hahahahaha.

Takpelah kan bagi duit raya, memang lah duit pun berkurang,
Dah setahun sekali je, ape salahnye ye dok?
Tapiiii kalau korang nak bagi aku duit raya pon bolehhhhh.
Kan ku terima dengan hati terbukaaaaaa wakakkaka *tampar diri sendiri*






Di kesempatan ni, aku nak minta maaf kepada semua orang yang aku kenal.
Maafkan aku dari hujung rambut sampai hujung kaki, kalau terguris kan hati,
termengata, terkasar bahasa, termakan makanan dan semua ter-ter tu la.
Maaf yaaaa.

Especially to my mum, my family, saudara-mara, certain somebody,
kawan-kawan, cikgu/pensyarah, dan semua pembaca blog ni.. :)

Tak lupa juga untuk Pn. Pani dan Pn. Hayati Nor, if you read this,
Selamat Hari Raya!! :)))






8 comments:

Cik Fie said...

Selamat Hari Raya :)

Jemput Baca/Komen .

http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/08/selamat-hari-raya-aidilfitri.html

Cik Fie said...

Selamat Hari Raya :)

Jemput Baca/Komen .

http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/08/selamat-hari-raya-aidilfitri.html

Anisa Hang Tuah said...

ojyeahhh

selamat hari raya baby

hayatinor said...

assalamualaikum wr wb & selamat hari raya serta maaf zahir dan batin (jika ada) kepada cikgu paani........ :D terima kasih kerana ingat saya di hari raya....tahnah dah dapat gaji dan insya'allah tahun depan dapat bonus.....

aimi adilah said...

gaji dh msk nk duit rye =) hihiihihhiih


selamat hari raye =)

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Selamat hari raya..bley tau sms tu pakai theme ape? :)

♥ p a a n i ♥ said...

Cik Fie, Anisa Hang Tuah, aimi adilah:
Selamat hari raya tooo! :)

Pn.hayatinor:
Selamat hari ry auntie! hehe. Bonus dah dapat dh tahun ni.tapi separuh je la. Tahun depan insyaAllah baru full :D

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™:
Theme bird lover. hehe cepat2 donlod. comel tau

Sanji Ngatmi said...

beraya sakan la yer ..

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...