Thursday, April 26, 2012

Sad ending


Tadi baru habis tengok cerita Beautiful Life. Tapi sad ending pulokkk. Heroin meninggal. Haih sedih. Takuya Kimura menangis dengan kacaknye mase heroin meninggal. Tapi takpelah, ending dia tunjuk impian diorang nak bukak kedai gunting kat tepi pantai tercapai. Sebijik dengan apa yang diorang lukis. Just takde heroin tu dah :( 

Aku kalau tengok citer sad ending ni, mula lah lepas tu aku dok reka ending lain yang happy like kalau heroin tu meninggal, one day nanti akan datang sorang perempuan kt hero tu yg muka dia sebijik muka heroin. Ataupun kalau hero yang meninggal, one day nanti akan datang pengganti hero yang lagi hensem. Haha. Nak sedapkan hati.

Haritu baru habis tengok citer The Moon that Embraces the sun. Boleh tahan jugak citer ni. Mula-mula best. Tapi nak ending tu macam tak berape sangat la sebab hero tu dok pikir nak dapatkan heroin tu ajee. Citer la ckit kebajikan hero tu kat rakyat. Tapi tak kisahlah... sebab banyak scene sweet dalam citer niii. Tersenyum sorang2 akuu... and, yang penting happy ending.

8 comments:

xila riston said...

lagi2 ape je cite best. moon embrace the sun mcm nak tgok. tp xcnfidenr best ke x hehe

Cik TeN10 said...

my happy ending jugak yg best kan ? hahahahh fatin sekarang ni x sempat dh nak layan movie.. apatah lagi drama.. hari2 ade je aktiviti yg nk dibuat.. maklum lah geng dh ramai skrg ni.. mmg xreti dok diam la.. blog pn terabai dah..

♥ p a a n i ♥ said...

xila riston:
ala citer tu best je sebenarnye. tengok la tengok la. hehehe. citer dier cm sweet2 gitu.

Cik TeN10:
wahhh dah ade geng ramai? kt jepun ka? hahaha sambut bday la, picnik la, kan? ;p

Hanamiko Sakura said...

emm.. macam best je cerita2 tu.. nak donlod lah ;)

ShahzCudin said...

citer korea ke jepun?

Aien Alien said...

kalau yang sad ending..aku pun suka juga sedapkan hati reka sendiri, "mungkin ini blablabla...." HAHA.

niedaida said...

tangkap leleh tu :)

♥ p a a n i ♥ said...

Hanamiko Sakura:
donlod laa..tak rugi tengokk..hehehe

ShahzCudin:
yang beautiful life tu jepun. yg the moon embraces the sun tu korea :)

Aien Alien:
kan kan? hahaha at least kite dpt puaskan hati sendiriii.

niedaida:
sedih laa. *lap air mata* eceh. hehe

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...