Saturday, March 31, 2012

Wonderfulson9 T-shirt



Hai semua.
Wonderfulson9 (wonder girls fan club) ada menjual t-shirt khas untuk fans semua.

Pre-Order – Bole melawat website ni >> http://wonderfulson9.net dan PM diorang untuk tanya harga ke and so on. Setiap seringgit dari pembelian anda semua akan didermakan kepada Hilla Community.
Jadi, anda bukan sahaja membeli, malah menderma! ayuh! 
(skema tak ayat aku?) hahahaha.

 Lepas dah masuk http://wonderfulson9.net
go to 'about us' and then click 'charity'
Kat situ ada cerita pasal t-shirt ni. 
Dan bole PM tuan dia for more details.
Kalau nak lagi laju, emel dia pun bole >> fariez1603[at]gmail[dot]com



Bole pilih nak design yang mana.
Aku pun beli dan bole teka tak aku pilih design yg mana? Haha



Selamat membeli! :)

p/s: Kalau malam-malam boring-boring tu bole lah layan radio ni 

Dulu masa mula2 diorang suruh dengar, aku ingatkan radio tu khas utk lagu2 wonder girls je..tapi rupenye lagu artis lain pun ada. Best. Aku sekarang pun dah layan. Sile lah dengar. Setiap hari 9pm until 10pm. Kalau terlepas yang live tu, bole je dengar yang ulangan punya. Still ada kat web tu. Just klik 'play' je :D

Okay.
Have a nice day! :)




9 comments:

Cik TeN10 said...

meh aku nak teka.. ko mesti amik yg secod design kan ? betul tak ? betul tak ?

Hanamiko Sakura said...

cumilnye... =^_^=

ShahzCudin said...

lawa baju tp x minat wonder girls..klo x mesti da beli..

niedaida said...

cantikkkk

Aien Alien said...

cantik2...tapi sama macam shahzcudin tu, kalau minat mesti beli :)

cotton candy said...

anda ditag dcnie..hehe

http://wwwmycottoncandy.blogspot.com/2012/04/sy-join-contest-blog-ala-tomey-tomey.html

fatin adawiah said...

cute^^

si robot comel said...

comelnyaa,tergoda ni,acane?hehe

♥ p a a n i ♥ said...

thanks all! hihi..kalo suka, sila lah beli. :)

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...