Thursday, March 1, 2012

Aku dan kuih.




















35 comments:

Ezad Skytech said...

hee..nape tak bagitahu..?
takpe la..mungkin rezeki org lain kan...

Hanamiko Sakura said...

hehe... jujur nye dia ^^

cotton candy said...

mak pun ada ckp klu bukan rezki kite y nk sampai kat mulut pun leh jatuh..hhe

Cik TeN10 said...

lohh.. haha ko buat cane smpai terjatuh balik.. betul la tu.. mungkin bukan rezeki ko gamaknye.. =)

c'axoera ヅ said...

betul ...mungkin rezeki orang lain...relakan ajer :)

Aien Not Alien said...

betul2...rezeki orang lain mungkin...


heee...lama jugak aku tak datang sini, nak terjah entri yang lepas2... :)

♥ p a a n i ♥ said...

Ezad Skytech:
sebenarnye malu nak bagitau.. hahaha sbb mende tu free.kalo kite bayor, ye la kne bagitau terjatuh satu :P

Hanamiko Sakura:
haha mane ade jujurrr..just berat mulut nak cakap je ;p

cotton candy:
aah betul jugak kan..kalo dh namenye bkn rezeki..tgh nk menyuap pun boleh jatuh..hehe

Cik TeN10:
sebab plastik tu penuh sangat..hahaha..tergolek la yg satu tu keluar...huhu

c'axoera ヅ:
hahaha terpaksa relakan ajeeeee. ;p

Aien Not Alien:
ko busyyy ni..tu yg dh lame tak datang sini. hohoho sile sile ;p

ct cucubi said...

hehehe... tulah kan.. mesti segan nak bg tau makcik tu.. B-)

ShahzCudin said...

hmm, xde rezeki la tuh.. rezeki kt tmpt len kot..

Liza Razak said...

adeh...terkesima sebentar...macam mana nk ckp ngan makcik tu ek?

pali at blog said...

hahahaha..kelakar..saya ada di tempat kejadian..

ctzainal said...

hehe, kelakar gak, beli pau pon boleh jadi penyebab dilema. hahaha!

lisa said...

baiknya.. hehe kalau lisa, segan gak nak bagitahu :)

Hanis MY said...

uwaaa cemana leh tejatuh...lenkali pgg ketat2 tau... takpelah ada rezeki lain tu...

♥ p a a n i ♥ said...

ct cucubi:
aah segan..hehe sbb cam beriya pulak kan..lagipun kuih yg jatuh tu yg dia bgi free..kang nmpk macam demand lak.hehe

ShahzCudin:
rezeki kat kuih lain yg tak jatuh tu kot...hehe

Liza Razak:
kannnnnnn.. so that's why i diam je...hohoho

pali at blog:
hehehehehhehee. kamu sebelah ai mase tuuu. juge di tempat kejadiannn.

ctzainal:
hahaha dunia memang banyak dilemaaaa...kuang3

lisa:
otomatik jadi segan nak bgtau tauuu....huhuhuhu :)

Hanis MY:
sebab penuh sangat plastik tu...elok je kuih tu jatuh balik dlm pinggan tu tersusun cantik jee...hahaha

ILA HonEyBuNNy said...

xpala...kalau ila pun..ila xbgtau..ehheheh

Juey Hame said...

asal akak xamek balik pastu cepat2 masukkan dlm plastik balik :p
#klo org len nmpk mesti igt nak curikk..hehehe

YOUsoF said...

Hehe.. Kalau aku pun suka fikir macam tu.. Mungkin itu rezeki orang lain.. Rezeki kita mungkin di lain hari kan.. ;)


Aku rasa tu kuih bom.. Betulkah? hehe

niedaida said...

kempunan nak makan banyak sikit..last2 jatuh lak..xde rzeki tu...

kreatif lah akak nie...nak je blajar cm mne nk buat.he3

Cikgu Ma said...

jujur..bagus...

comel la doodle awak =)

♥ p a a n i ♥ said...

ILA HonEyBuNNy:
kannn? lagipun segan nak bagitau..haha

Juey Hame:
tu la pasaii...sbb yg terjatuh tu susun cantik je dalam pinggan..kang kalo amik org lain salah faham lak ingtkn akk nk curi ke kan...hahahaha

YOUsoF:
hehe aku pun xpasti..betul ke kuih bom eh? kuih tu material dia sama dgn kuih cakoi ;p

niedaida:
hiihi slalu akak lukis gune adobe photoshop..tp yg kartun ni akk lukis guna henpon :)

Cikgu Ma:
thanks! :)

YOUsoF said...

Hehe.. Aku tak pasti dah tu kuih apa.. ;D


Waah yang ni kau lukis guna henfon? Cayalah!

laskar pelangi said...

comel je lukisan tu.. =)
kreatif betul dia:))
alahai...jujurnya:)
ngeee~~~

aisha maisara said...

Betula 2.. bukan rezki... tapi mungkin rezki kt tempat laen... coz jujur... (^_^)

xila riston said...

comel!!!
tape rezeki org lain..kita rezeki nex time plak annn

♥ p a a n i ♥ said...

YOUsoF:
lukis gune phone tp lepas tu edit2 jugak kt photoshop..hahaha ;p

laskar pelangi:
kuang3..kalo yg jatuh tu bukan yg free, memang bgtau jugak kt makcik tuuuu ;p

aisha maisara:
rezeki yang kuih2 lain yg tak jatuh tu kan..hehe

xila riston:
yes maybe next time! :)

Atie iskandar said...

hehe. xde rezeki tue. klu aku ambik cepat2, haha. eh! tipu je.

♥ p a a n i ♥ said...

Atie iskandar:
hahaha segan weh nk amik ;p

Dhiya Fariza said...

comel but matured at the same time!

nanad said...

betul tuu..comel sangat kartun tu >.<

♥ p a a n i ♥ said...

Dhiya Fariza:
matured eh? hehe biaselahhh dh nk masuk 24 tahun ;p

nanad:
thanks nanad :)

aimie amalina said...

muke tu mesti pasrah je kan
hehehehehe :)

♥ p a a n i ♥ said...

aimie amalina:
daku pasrah...hahaha

Teha Nur Fateha said...

paani actually aku baru bc entry ni.hehe comelnye katun.xtau plk kwn aku ni ada bakat melukis yg hebat.

btw sian ko tak dpt kuih tu.aggp jela xde rezeki.hehehe! :P

♥ p a a n i ♥ said...

Teha Nur Fateha:
heehhee thanks tehaaa.. amacam yg haritu? dah decide ke nk beli yg maneee? ;p

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...