Friday, February 10, 2012

Mengimbau Kenangan




















Rindu kat arwah ayah aku. 
Al-fatihah... :')


29 comments:

nizamsani said...

nombor empat pun hebat. masih bernombor.

ct cucubi said...

sebak je baca.. :)

Atie iskandar said...

sayu baca entry nie..
kite same nasib, takde ayah lagi..
same2 kite sedekahkan al-fatihah bnyk2 pada mereka ea :')

Hanamiko Sakura said...

kenangan yang terindah...
al-fatehah

Aeryn mummy aiyris zarra said...

nak nanges sebab sweet sangat cerita ni!

cayalah android!

miss faten said...

:')


Saya pun dah kehilangan ayah lama dulu. Tapi setiap kenangan bersama arwah sentiasa mekar dalam jiwa ini.


May ALLAH bless their souls :')

Cik TeN10 said...

mesti ayah ko berbangga dengan ko.. :)

z a w a n i b a d r i said...

saya nangis baca nie :'(

Al Fatihah untuk arwah.

YOUsoF said...

THUMBS UP!


Ibu bapa tak terlalu mengharapkan anaknya menjadi sempurna cukuplah sekadar memberikan usaha yang sempurna untuk kebaikan diri kita..


Al-fatihah. Semoga arwah sentiasa diberkati.

nanad said...

wow..tak terkata :')
Al-fatihah.

Anati Soki said...

Al-fatihah kepada ayah kamu
ayah kita pun best mcm ayah awak jugak! :)

Woofer Storm said...

sweetnya..takpe dihati papa mesti kamu juara yang sebenarnya..

#alfatihah buat papa kamu ya.

IrA said...

tears:(..alfatihah buat abah paani..sob sob...

cotton candy said...

kasih seorg ayh..huhu

Ezad Skytech said...

awak tetap juara di hatinya kan...

al-fatihah buat arwah ayah paani..

ILA HonEyBuNNy said...

kenangan semua tu...

al-fatihah untuk arwah ayah,

Juey Hame said...

ayah adalah pendorong kita yg paling baek. ^_^

#alfatihah untuk arwah ayah akak

nik rosmawati said...

al-fatihah untuk arwah ayah awak

xila riston said...

sebak la paani, eh awklah org tepat kita nk hire edit template la eh, tp tgh bz la skrg...nntilah eh

Woofer Storm said...

mood sedih lagi ke??ermm sabar ye..

update3^^

Mishter Izwän said...

first time jenguk blog ni, lain dr yg lain, mcm blogger boy lahh. . . btw hope u can be my reader . . .

feel free to visit me at speechless009.blogspot.com

bighagenjo said...

Alahai,, sedih la kak ani... Benci ah!!!!!!..

teringat kenangan masa upsr dulu,, beh kurang mcm ni la,, Ayah harap sgt n yakin dapat 5a,hari2 cakap mira mesti dapat 5a punya.. tapi dapat 4a je.. takut gile masa tu,, takut aya marah..

Tapi aya tak marah rupanya,, dia datang sekolah senyum lebar gila mcm bangga gile,, macamkan dapat 6a pulak.. terus rasa sebak bila dia peluk sebab banggakan ku..

Tapi kak ani nye kisah lagi seddihhh.. :( :(

Munnafendy said...

alahai syahdunya...kalau rindu, bykkan sedekah Al Fatihah, Yassin, dan buat la ape2 amal atas nama ayah.. =)

nulhazwany abdul malik said...

sweet sweet..
kenangan biar sentiasa dalam ingatan

ShahzCudin said...

semoga ayah anda ditempatkn dikalangan org2 soleh2..

BEBEL said...

aku tau pasaan tu, sedih sangat bila orang yg ada depan mata kita, orang yg kita sayang sgt2 xdek da. xdek depan mata. xle borak2, rindu kenangan same. Hanya Allah tempat kite ngadu. kat Dia jela bole luah semuanya yg xterluah kat orang lain. i hate being sad but this is reality. life must goes on and insyaallah akan berjumpa semula.

♥ p a a n i ♥ said...

Thanks all!! :)
Really appreciate every single words here. :)May Allah bless all of u always.

Dhiya Fariza said...

:') al-fatihah. sayu baca.

♥ p a a n i ♥ said...

thanks dear :')

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...