Monday, February 27, 2012

Dah boleh hoorreyy


Minggu ni dah boleh relaks dah.
Sebabnyaaa interview dah sudah! :)

2 minggu yang lepas adelah minggu yang sangat pressure. Setiap hari aku membaca dan menghafal. Alih-alih satu pun soalan dalam nota tu tak ditanya. Soalan yang ditanya pasal refleksi dalam buku rancangan mengajar harian. Itu pun nasib baik abang aku belek-belek buku aku tu dan dia tanya pasal refleksi tu, pagi sebelum nak pergi interview tu!! (Berapa banyak 'tu' aku gunee daaa....)

Satu lagi soalan panel tu tanya macammana nak handle pelajar kelas-kelas belakang? Aku ape lagi, tuang minyak dan gorengggggggggg. Tak tau la pendapat aku tu betul ataupun salah tapi tawakal ajelah :)
Hooooooreeeeyyyy!!



17 comments:

Ezad Skytech said...

mesti da lega skrg ni kan sbb da lepas interview tu..hee~

Atie iskandar said...

biasalah tue. pnt dok mghfl jap g lgsg xdtnya. act, wish u luck k! smoga dpt jadi cikgu tak lame lagi. :)

Ros said...

Salam ziarah....

fathiahRAIHANA said...

takpa lah, benda dah lepas nk buat cemana lagi kan :>
tggal tawakal aje la ^^

Hanis MY said...

weee boleh enjoy! wahh cantiknya header tu i loikeee...

xila riston said...

lama xupdate yeeee!! hoooreyyyy siyes comel gila dodol. suka karya paani..wee

rozeeta rashid said...

mesti cemerlang punya lahh interview tu! hehe. nak hooray jugak! hooray!! ok dah. haha.

Cik Amni said...

kadang interviewer ni tak kisah pun kita salah dan betul. Tapi dia lebih nak tengok keyakinan diri kita macam mana nak jawab soalan kan.. he..

p/s: ada tips untuk paani kat blog.. =)

Hanamiko Sakura said...

hureyyy... goyang kaki lepas ni... jadi maem besar hehe

♥ p a a n i ♥ said...

Ezad Skytech:
hehe memang lega~~~

Atie iskandar:
hihi thanks atie! ;D

Ros:
thanks ziarah :)

fathiahRAIHANA:
yup..kne tawakal je lepas ni..:)

Hanis MY:
hehehe..thanks kak hanis..biase2 je .

xila riston:
hahaha dodol pun dodol lahhh...thanks dearrrr ;p

rozeeta rashid:
hahaaha hoooorayyyyyyyyy!! :)

Cik Amni:
betul jugak tu...hehe
okay.lepas ni terjah your entry! :)

Hanamiko Sakura:
tengah goyang kaki la ni...hehe nk join?

YOUsoF said...

Syukur.. ;)


Legalah tu dah lepas interview tu. Ok la tu boleh goreng jawapan tu.. (cukup tak "tu" dalam komen ni?) hehe

Ungu Violet said...

masa nk masuk intebiu...mmg nebes gilerr..lepas abis tu...horayy..hehe

Cik TeN10 said...

alhamdulillah dah settle dah.. tggu result je la kan.. bie kuar resultnya ?? semoga anda berjaya =)

♥ p a a n i ♥ said...

YOUsoF:
syukur alhamdulillah :) resultnye tawakal aje lah..hihi okkk dh boleh masuk geng 'tu'...haha

Ungu Violet:
kannn? memang nebes habiss. now rasa legaaa yang teramat! hihi

♥ p a a n i ♥ said...

Cik TeN10:
resultnye lagi sebulan.. tapi panel tu cakap cikgu sains ni dah berlambak..so dia nk amik sikit je... xtau la ade rezeki ke tak... uwaaa..tawakal aje :)

Aien Not Alien said...

memang sangat sangat sangat lega rasa hati bila lepas interview...heeee

♥ p a a n i ♥ said...

Aien Not Alien:
sangat legaaaaaaaaaaaa! wuuuuuu. boleh updet blog puas2! hahaa

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...