Friday, January 27, 2012

Tag ;p


Aku telah di-tag lagi. Kali ni oleh Anak Wak Mail, Rifhan


Tentang Paani:
Suka melukis.

Soalan dari Anak Wak Mail:
  1.    Nama penuh korang dalam surat beranak. 

Tengok di entry ni.



  2.    Tarikh korang dilahirkan.

7 Mei 1988



  3.    Korang sekarang kerja apa/belajar kat mana?

Aku sensitip soalan-soalan pasal kerja ni. Next!!



  4.    Antara Aaaron Aziz, Adi Putra atau korang (bagi lelaki) mana lagi ensem?

Certain somebody. (Eh?)



  5.    Antara Neelofa, Lisa Surihani atau korang (bagi perempuan) mana lagi cun?

Mesti lah akuuuuu. Kalau bukan aku puji diri sendiri sape lagi nak puji ye dok?



  6.    Antara Ustaz Azhar Idrus atau Ustaz Don atau Ustaz Izi Hj Ali mana lagi korang suka?

UAI :)



  7.    Kalau aku nak bagi korang hadiah, nak hadiah apa?
yang masuk akal.jangan mintak mercedes ye!

Kasih sayang. Wakaka. Amacam? Boleh bagi?



  8.    Korang pernah tak rasa menyampah bila baca blog aku?

Tak pernah! *true ni*



  9.    Bila korang menyampah dengan seseorang, korang buat apa?

Buat tak layan dan tak payah bercakap dengan orang yang kite menyampah tuuuu. 
Sebab orang yang menyampah ni sentiase buat mende yang menyampah. Brrr..



 10.   Korang rasa ada tak orang menyampah dengan korang?sebab apa?

Mestilah ade kot. Sebab tak tau la pulak sebab tak pernah la pulak aku tanye.



 11.   Korang rasa menyampah tak jawab soalan-soalan aku?

Tak punnnn, suka ada la. Tapi sorry ye sebab jawab tak ikot peraturan! :)




Dan saye dengan senang hatinye tidak menge-tag sesiape. Babai ;P



8 comments:

Bella Bell said...

aku pun tak menyampah bila baca :)

meorsoleh said...

aigoyah~ hahaha

Cik TeN10 said...

wehhh aku muda dr ko !! yess3 !!! aku berbangga!! kih2.. wlpn setahun je.. haha ;p

Nur Ikhma said...

hehe : ) suka melukis eh akak comel ni . nanti bleh tlg lukis kan sy kartun yg comel <3 teehee ",)

Anak Wak Mail said...

thanks paani..:)

camne nak bagi kasih sayang ni??adeh..muahh2x!!cukup tak??hahaha

♥ p a a n i ♥ said...

Bella Bell:
yeke ni??? hehehehe ;p

meorsoleh:
aigoooo ahjussi!! haha

Cik TeN10:
hahhaa ko 1989 eh??? hahaha walaupun aku tua setahun dr ko, namun hati aku tetap remaja tauuuuu..gitttuuuuwwwww ;p

Nur Ikhma:
yup yupp..memang minat sangattt! :D
insyaAllah.

Anak Wak Mail:
wei mane cukup!!!! hahaha ko kne buktikan kaseh syg ko kt aku. *drama kejap* haha

Aien Not Alien said...

weh paani...aku tua setahun je dari ko...kikiki...


hmmm..bab kerja tu, sama2 kita sabaq na...aku dah kerja tapi masih duk menunggu next interview ni, entah bila la... ^_^"

♥ p a a n i ♥ said...

Aien Not Alien:
hehe dun worry rezeki tu ada di mane2..hehehee. bersabar ni tunggu. ;p

yekee? beza setahun jee.tp apesal ko nmpak muda dr aku? tak aci! hehehehe

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...