Saturday, January 14, 2012

Running Man Cartoon


Ohhh saye sangat minat dengan Running Man.
Maka, saye lukis ;p


*sile klik kalau nak tengok besau



UPDATE

Hehehe :D




32 comments:

Cik TeN10 said...

hahaha.. kelakar la wehh !!! terbaiklah katun ko !! :D

fathiahRAIHANA said...

suka jugakkk running man! hihihi.

ShahzCudin said...

saya minat dgn Jong kook..

Paris Lipton said...

wewittt...siyes xpenag tgok, channel ape?

El-Janna said...

erkk apakah fanatik korea?

El-Janna said...

erkk apakah fanatik korea?

♥ p a a n i ♥ said...

Cik TeN10:
thanksss wehhh ;P

fathiahRAIHANA:
best kan? hehe

ShahzCudin:
haha the comanderrr!! ganas kan.

Paris Lipton:
kalau kt tv channel 363, hari sabtu dlm kol 6 am lebih. (ada siar hari lain tp taktau waktu, sbb aku donlod je tak tgok kt tv ;p)

El-Janna:
dik, fanatik dengan minat tu lain tau :)

Ezad Skytech said...

wahhh..terbaik la..sanggup lukis tu...hee~

Anak Wak Mail said...

tak pernah tengok cite..tapi kartu2 tu sangat cool!

aimie amalina said...

gagaagag
ni boleh kawan dgn adik
bole kwn dgn jiran2mate sy
classmate sy jugak masa kat u
hehehehe

Aien Not Alien said...

ramai sangat suka tengok running man...saya cuba tengok kat youtube...


kelakar...lain dari yang lain.. tapi line internet lembap...hmmmm...


cantik kartun running man kamu paani :)

Iffah Afeefah said...

Tak mnt huhu

BEBEL said...

cool gile.peminat tegar RM gak ni dan Ace Ji Hyo, wpom dulu myampah gile dlm princess hour.hik2..cik paani cik paani nak gambar katun RM tu ek. comel gilela.nak wat wallpaper ^^

^^eKaTiKaH^^ said...

huhu, comel comell ^^

Cik TeN10 said...

tak sehebat katun ko.. aku punya photoshop gelong.. last2 aku beli drawing book ngna marker mcm2 kaler.. puas hati.. haha ;p

Dhiya Fariza said...

geram comel sgt!

هانيم إرشاد said...

wahh.. nak jgak!! hehee..minat ngan running man :)

http://irsyanim.blogspot.com/2012/01/sebab-kenapa-online-facebook.html

YOUsoF said...

Apsal comel sangat ni?? ;D

Woofer Storm said...

tak tgk pun bnda ni.orang kata best,,hehe


follow sini,,comel tu.kita nak..

izni diyana said...

arggg... comei3
suka running man sesngat ^^

SiTi NaJwa said...

Comel je . kita ambk bole ?

Sasa Samsudin said...

hello..saye pinjm pic rm nie nak wat cover fb boleh??thank you ;) minat gile rm sbb suka tengok jae suk dari Family outing dlu ;)

BoLong aNak sempoRna said...

awak... macam mana awak lukis... nak taw juga...
saya copy erk lukisan awak...
saya peminat RM juga...
nice cartoon

Salmi said...

nak amik boleh?

Cik Nadzirah said...

wah..comel..saya peminat running man juga..bleh amik x?

Lee Lilian said...

your blog very nice,pretty,fighting..

Misz Daia said...

Hi! Sy pon peminat tegar Running Man! Bestnye dapat jumpe fan RM kat sini. Setiap minggu mesti tak sabar nak tengok gelagat diorang :P
Btw, Paani, cute-nye kartun RM tu!!~~ Nak mintak kebenaran gambar tu sebagai Cover Photo Facebook sy boleh tak? :P

Naufal Robbani said...

hai
saya naufal dari indonesia, mengenai pic RM yang kamu buat , saya sangat tertarik dan mau meminta izin mengambilnya untuk di jadikan T-SHIRT untuk RM fans di indonesia

Naufal Robbani said...

hai saya naufal dari indonesia
pic RM yang kamu buat sangat menarik, saya mau meminta izin untuk mengambil pic RM nya untuk di jadikan T-SHIRT untuk Fans RM indonesia

hwaiting

Anonymous said...

best gilerr running man..yg x minat korea pn bley gile tgok running man, taw!

download jew..

Anonymous said...

cute~
RUNNING MAN best gilerr.. download jew snang! rugi x tengok..

Liyana Lunia. said...

salam singgah :')

gambar ni femes sangatttt skrg. mana-mana pergi mesti ada. rupanya awk yang lukis. cantikkk!

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...