Tuesday, January 10, 2012

Posting


Entah bila la turn aku nak posting.
Jangan kata posting, interview pun tak kena panggil-panggil lagi nih.
Nak kena tunggu sampai bila la gamaknye.
Pernah ada orang cakap dekat aku;
"Budak ni tak sabar-sabar nak kerja. Sabar la sikit.."
Ko dah kerja boleh lah cakap macam tu.
Lagi satu ko pernah ke rasa menunggu punya lama macam batch aku ni?
Start habis praktikal 20 Mei 2010 sampai sekarang takde ape-ape berita.
Dah 7 bulan hokeyyyyyhhhh. 
Ko mampu tunggu lame tu? 

Mampu????????
Hanye batch aku je mampu.



Tahniah untuk kawan-kawan ipg yang dah dapat posting.
Aku pulak belum ada rezeki lagi kot.

p/s: Harap dapat berita gembira dalam minggu ni. :(



15 comments:

Anonymous said...

:/

z a w a n i b a d r i said...

kesian paani, tak leh kerja lin dulu ye?

ctzainal said...

kesian. sabar ye. tu je mampu cakap,sebab dulu penah rase takde kerja,tp 2bulan jeklah.itu pon dah terlalu SIKSA. huhuhu

Paris Lipton said...

situasi kite sameee wuaaaa

Anak Wak Mail said...

i.Allah,,tak lama lagi ada la tu..sabar ye paani..;)

ShahzCudin said...

doa lagi,lagi dan lagi..
insyaAllah nt dpt la tu....

Dhiya Fariza said...

inshaAllah dapat. doa byk2 :D

merahitujambu said...

jgn putus asa

IrA said...

sabar paani...aku always doakan korang biar cepat2 dapat posting kayyy..

Cik TeN10 said...

Never give up.. Smntra tggu nk dipanggil ko buat la pape pn.. Keje part time ke ape ke.. Xde la bosan sgt kn.. :)

niedaida said...

tak pelah paani...mungkin lps nie trus krje masyuk punyer...ka3..
terus kan berusaha

fathiahRAIHANA said...

sabar ye akak :> nt ada la tuu. hehe

♥ p a a n i ♥ said...

thanks all :)

aimie amalina said...

tamo sedih2 taw..
i do ur feeling too :(

betol!
hanay batch kita je mmpu bertahan

chayok2!!

♥ p a a n i ♥ said...

aimie amalina:
hehehe awk pun tengah tunggu posting kee?

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...