Monday, December 12, 2011

Takde tajuk boleh tak?



Yellow everybody~~~!! 
Lame rase tak updet blog padahey baru 3 hari tak berupdet. Dah kena tegur dengan cik ten10 & cik jingga sebab tak updet... haha..serius tak tau nak updet ape weh.



Biaselah blogger yang mood swing macam aku memang kadang-kadang otak boleh jadi kosong takde idea. Bukak bloggerdotcom lepas tu menung panjang depan screen laptop. Lepas tu tekan 'pangkah'. Hah! Aku rase semorang penah je jadi camtu kan? 

p/s: Akan blogwalking habis-habisan bila mood dah ada. :)
(Gediks betul nak kena ikut mood segala)



13 comments:

ShahzCudin said...

sme la..tgh kering idea + bz..xde masa nak cri info2 baru..

ejaa said...

aku pun xde idea nk update. rajin update pasal braces je hhohoho

syahirooAhmad said...

hahha..kita serupa... cuma aku lelaki kau pula perempuan. hehe..

betul ar... sejak dua menjak cam kekeringan idea.. ditambah plaks dgn kemalasan... tu yg seminggu sekali je hapdet.....

pesanan kau tu pun sama.. aku pun nak berblogwalking habis habisan..

Dhiya Fariza said...

samalah kita tak berhupdate jgk. busyyyy.

Anak Wak Mail said...

samalah,,tengah tak berapa nak ada mood nak berblog..haha..idea pon xde sangat..;)

YOUsoF said...

Takde komen boleh tak? hehe

Nasib baik kau masih ada semangat nak update, walaupun dengan entri ringkas.. ;D

Cik TeN10 said...

Wehhh kalau ko dh xtau nk wat entry pasal ape sht.. Ko lukis la doodle sebijik mai kat aku.. Hahahhh

Hanis MY said...

lawakla komen cik10 tu hehe akak pun baru hari ni berupdate... yosh!

Cik Jingga said...

hahaha..samalah kita..siap printscreen..hahaha..malu saya..ngeh ngeh ngeh.. sekrg dh xda modal nak merepek apa kat blog.. apa kata kita update tiap hari rabu ja.. Wordless Wednesday? ahahahha.. janji xbersawang blog tu

Ungu Violet said...

cepat jek owang dah rindu kat dia...hihi

Wanie said...

haha..kadang2 pn macam tu jugak..mood swing :D

aimie amalina said...

heheheheh
mimi dok kat gerik sebulan kan, tunggang langgang abis belog
hehehehe

♥ p a a n i ♥ said...

thanks all :) hehe. nanti saye b.w semua insyaAllah.

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...