Saturday, December 3, 2011

Tak marah pun...


Pagi semalam aku pegi pasar. Parking penuh masa tu. And then, mata aku yang tajam ni ternampak la satu parking ni. Maka, aku pun drive ke situ.. Namun, ade sebuah motor pulak kat parking tu. Dah la itu tempat parking kereta. Selamber mak cik tu je parking kat situ. 

Takpelah, sebab dia pun dah nak gerak. Aku dah bagi signal nak masuk parking tu, tunggu mak cik tu blah je.   Lepas tu, punya la tunggu lama dia nak cari kunci motor, dia nak susun duit dalam beg duit dia tu (sebab dia simpan kunci moto dalam beg duit tu, so mase nak keluarkan kunci habis duit dia tak tersusun<<--gila tajam tak aku memerhati?) 



yang hijau tu motor mak cik tu.


Dia nak start enjin tu pulak satu hal. Lame bebenor. Aku dah tak sabar dah ni. Sebab belakang aku dah ada kereta tak boleh nak gerak sebab aku dukkkk menunggu parking tu. At last, mak cik tu pun blah dari parking tu. Alhamdulillah.

Elok je aku nak masuk parking tu, nyiuuuuuuuuu.... laju je ade motor lain masuk parking kat situ. Aku dah macam nak memaki tapi aku tahan je la. Eiii..geram. budak pompuan ni aku silatkan jugak karanggggg.



kaler pink tu adelah moto budak itu.

Budak tu nampak macam budak sekolah. Duk parking kat situ, then terus keluarkan henpon balas sms. Siot. Ko tak nampak aku dok bagi signal nak masuk parking ni lahabau? And then ade ke parking tu nampak macam parking moto? Ade? Padahal parking untuk moto sebelah parking kete tu berlambak. Parking ni jugakkkk ko nak rebut dengan aku. 



Memang aku bengang tahap dewa!! So, nak lepaskan geram, aku tekan hon tak berenti sampai budak tu blah. Padan muka. Pedulik hape aku orang tengok. Yang penting aku dapat parking tu. Puas!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAHAHAHAHAHA

Iye. Aku tak marah pun. Just bengang je.








20 comments:

A.I said...

aku kalo bab parking ni memang lekas je nak angin.
hahahaha.


tambah2 kalo susah nak dapat. heee

Ezad Skytech said...

haha...takde rasa bersalah langsung mereka tu ye..kan banyak lagi tempat parking motor..tempat parking kereta jugak nak diparkingnya...hee~

ShahzCudin said...

keh3x..x beradab btol bdk tu..slmbe die je...
mjur x gduh ngn bdk tu..

bighagenjo said...

hahahaha! gud jobbb~

S..U..D..@..I..S said...

pernah jadi macam ni paani...
gerammmm!!!

Cik TeN10 said...

kalau aku pun aku buat mcm ko jugak.. hahaha

pstt.. thanks wehh.. header aku dah center dh !! :)
wehh apehal header ko banyak makanan wehh ? haha

YOUsoF said...

Hehehe. Kalau makcik boleh dimaafkan lagi.. Tapi kalau budak tu pun dimaafkan lagi.. ;D

Mungkin budak tu jenis sengal kot.. Dapat hon panjang macam tu, merah tak muka dia? hehe

Sabar², insan yang berjaya tahan nafsu amarah adalah insan yang kuat..

nulhazwany abdul malik said...

haha macam lawak pulak bila baca.. susah betul kalo jumpa orang yang tak tahu undang2 n bertimbang rasa nih. hehe

Anak Wak Mail said...

kurang asam punya budak perempuan tu..hihi..tak pe sabar paani..;)

Wanie said...

hahahhaha..geram jugak ni..slumber gila p masuk parking org..mesti die malu kena hon terus blah..kah3..bagus2

~Ati_Hime~ said...

hoh! biadap betul bdk2 skang..tumpang bengang

Ungu Violet said...

memang wajib bengang...hihi

ctk said...

yeay tepOk tangan...bgus2..hon kuat2 lg...hahaha

::FAIZ FARISH:: said...

sabo je la kan....

zaty said...

kah kah kah.comel lah,=DD

cik.mila said...

paani..mila tak marah, makin sayang ada..hahaha..thanks a lot doodles tu..mila suka sangat2 :)

ILA HonEyBuNNy said...

wakkakaka...

baru dia tau kan...bengang jugak neh..huwarghhhhhh..hehe

Hanis MY said...

rilek r beb jgn marah2 hehe..budak2 tak reti nk fikir rasional huhu...

miera pinky said...

tahniah to. klu ak jd ko pun aku hangin gk... hehe

♥ p a a n i ♥ said...

A.I:
tau xpe! cepat panas kan kalau bab cari2 parking nih.hahha

Ezad Skytech:
itulah kalau maen parking je ikut dan. ikut suka je kan..kalau kejap tu takpelah..geram sbb lama..haha.

ShahzCudin:
haha kalau marah gile lame dh pergi tomoi je budak tu..tp seb bek cool lg..hehe

bighagenjo:
ikhlas ke puji ni cik kak? hahaha

S..U..D..@..I..S
kan?? sakit hati!!

Cik TeN10:
weh center dh header ko? hehehe bagus bagus. aku tgok header ko tu boleh tau dh ko yg mana. kiut la ko weh..hahaha

YOUsoF:
haha budak tu menoleh sambil buat muke bengang. tp peduli ape aku kn? sbb dia memang jelas2 salah parking kt situ sape suruh..

nulhazwany abdul malik:
hahha depa dok pikiaq depa je. parking tu memang family dia pegang tender kot? hehe

Anak Wak Mail:
hehe dah tak marah dah :)

Wanie:
haha dia buat muke bengang kt aku, pastu blah benti tempat laen, then sambung sms. sengal kn?

~Ati_Hime~:
tu la pasai..haha tp kadang2 orang2 yg tua pun same je kesengalan ye. tp still boleh dimaafkan :)

Ungu Violet:
wajib kan kan? hehe

ctk:
hahaha tu seb bek hon kereta, kalau hon guna mulut?

::FAIZ FARISH::
terpakse eden sabau..

cik.mila:
hehehe welcome dear! <3

ILA HonEyBuNNy:
itulah..kadang2 kne ajar ckit biar sedar :P hehe

Hanis MY:
hehehe dah tak marah dah kak.

miera pinky:
aku rase kalau aku n ko yg ade dlm kete tu aritu, kompem ko bengang jugak! hehe

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...