Tuesday, December 6, 2011

Gua excited!



Harini aku excited. Sebab pagi nanti aku nak pergi tengok wayang dengan kawan aku. Aku dah lama tak tengok wayang weh. Last tengok yang Harry Potter 7 Part 2 tu jela dengan abang aku dan jugak kakak ipar aku. Eh yeke? Eh tak tak! Last tengok citer Johnny English yang kelakar nak mampus tu & Final Destination 5 dengan certain somebody. Eceh.





Aku tak tau ape motif aku lukis gambar kartun mulut muncung bajet comel?
Suppose gambar kartun kat bawah ni ha.. 
meleleh air liur excited punye pasal!!



But still tak decide lagi sama ada nak tengok The Twilight Saga: Breaking Dawn or Ombak Rindu. Haha. Nanti time beratur nak beli baru lah kitorang decide. Kalau rasa-rasa agak tamak, tengok je la dua-dua kan? Muahahaha.

Tempat menonton dirahsiakan sebab takut orang serbu. eh? 
(okay aku nak jugak fefeeling retis nih...*err..sila lempang aku sekarang*)

p/s: Hari ni besday kakak aku. Hepi besday Pona! :)





12 comments:

Qu azniza ;) said...

ade ckp ombk rindu best. ade ckp x. mne satu nth

miss LoLy iEka said...

pany!! jgn tgk ombak rindu!! x best!!
eh...boleh ke hasut ko ni?? :)

Jasmine_Tune said...

nak ikuttttt.. hehe (tapi awak blanje!)

ishiko said...

untonglahhhh..
waaaaaaa nak tgk ombak rindu jugakkk

bighagenjo said...

tgk twilight laa

Wanie said...

beli dua2 seklai la!! hehe..excited jugak ni :D

ShahzCudin said...

keh3x..fefeeling retis plak die..
sme jgk..lme xtgk wyg..bz jer..

Dhiya Fariza said...

happy birthday to ur sis :) andddddd u shud watch twilight! or maybe both hehe

Cik Yana said...

hahaha..teringat Johny Eng. lawak gila. nak tgk Ombak rindu ke?
dorang ckp cte tu best, tp syg byk babak yang tak sepatutnya dipertontonkan, ada.. :(

Cik TeN10 said...

Tgk dua2 wehhh !! Aku wajibkan !!! Haha

Pstttt.. Nk jugak kartun comel cmtu .. Ngeeee

YOUsoF said...

Hehe kebetulan malam tadi aku baru lepas tengok wayang.. Nak tengok The Immortals, tak ada la pulak.. layan Puss In Boots pun syiok walaupun dah terlambat.. ;D


Very happy belated birthday Pona.

♥ p a a n i ♥ said...

To all:

saye tengok breaking dawn :)

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...