Monday, December 19, 2011

Fokus Hilang





Haritu kan. Aku drive sesorang nak jumpe kawan aku. Lepas tu kan, masa kat jalan raya, aku pun busan. Maka aku nak on cd player tu. Aku pun tekan la punat on tu, lepas tu aku meng-next-next kan lagu yang tak besh. Disebabkan mata aku asyik ke cd player tu, maka pemanduan aku pun telah senget ke kiri. Sedikit demi sedikit. Aku tak perasan. (Gila tak perasan!!)..


Sekadar gambar hiasan.

Kemudian, ada kereta lain dari belakang hon aku. Tuan empunya kereta tu perasan kot aku bawak dah makin ke tepi. Lepas dia hon baru aku sedar kete dah ke kiri sangattttttt. Bila kete tadi tu overtake kete aku, aku buat muka cool je tapi sebenarnya aku maluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Iye. Aku malu. Hehe.

Sekian.

p/s: Harini certain somebody ada final exam. Good luck and all the besh!! ;D


21 comments:

Cik TeN10 said...

kah3.. nseb bek xmasuk longkang wehh.. kalau tak tak pasal2 nk kena pggil lori tarik keta.. hahaha len kali hati2 ea.. awk tu blom kawin lg.. kah3..

ko nak ke kasut baby tu?.. hahaha :D

nizamsani said...

bahaya tu.

Ezad Skytech said...

nasib baik kereta tu hon kan...kalau tak mesti tak sedar kereta tu da makin senget...

#kena fokus selalu masa bawa kereta tu...hee~

Ungu Violet said...

kehkehkeh...leh kontrol cool & ayu lg tew...hihi

ShahzCudin said...

haha..aku penah cmtu gak..duk sibuk cri siaran radio taw2 da nak langgar divider da..mjur xde yg prasan..klo x maluu..

Atie iskandar said...

ish ! bahaya betol.. nasib baik tak jadi ape2.. next time carefully ye kak .. :)

fathiahRAIHANA said...

wahh dasyatnya bule hilang fokus mcm tuuu, hik3

kite dah lama tak bwak keta la -,-
naik takut dah skrg .

faRahAdILa said...

oih merbahaya hang ni!

alexa yussida said...

nasib baik xjd pape..ang nih!hehe...

aimie amalina said...

ayooooooo
len kali adjust siap2 na..hehehehe
bahaye....

hehee..
eh..sy bukn org kk..tap dok kk sebb ayah keje sini..dok gerik ke?
kg kite gerik, ni baru balik dr gerik la ni semlm..hehehe

cik.mila said...

haish paani ni..tak sayang nyawa ka? hehe..take care ye dear :)

Dhiya Fariza said...

nasib baik tak jadi apa2. leka sgt ni hehe. be careful next time!

Fyqa said...

huihhh bhaya.. hati2 ye..

Paris Lipton said...

bahaya ni....hati2 di jalan raya, buatnye sebelahkiri tu gaung...
haaaaaaaa

apik pehe said...

naseb bek la ader keter yang perasan kat belakang tu

Puan Kutu said...

nasib tak pape..:)

Juliet_iRa~" said...

huiii nsb baik xmsk longkang ke parit ke..hee

hati2 k :)

Anak Wak Mail said...

haha,,bahaya tu paani!!saya pon kadang2 hilang fokus..nak masuk tgh jalan..lagi bahaya!

syahirooAhmad said...

muka cool = cover cemerlang.. hahaha

YOUsoF said...

Hahaha aku pernah nampak kereta macam tu.. Ngeri pulak rasa ikut belakang dia lama².. Lori pun pernah! Tak tau la diaorang pun sibuk fokus dekat cd palayer ke apa... ;D

♥ p a a n i ♥ said...

Cik TeN10:
nak! hahaha.tunggu aku ade anak boleh? hehehhe

nizamsani:
itulah.tp takdelah senget betul mcm dlm gambar. saje lukis nampak over.hehe

Ezad Skytech:
aah.sengal aku boleh tak sedar. huhu kalau la ade motor sebelah aku tu.lame dh kne langgar. :(

Ungu Violet:
haruslah control walaupun baru lepas kne hon. hahah ><

ShahzCudin:
yekee??? ish ish ish. next time hati2 okayy :)

Atie iskandar:
okay i will dear! hehe

fathiahRAIHANA:
kenape lama tak bawak? bawak la nti kalau lama2 xbwk skill pun tumpul macam akak. hehe

faRahAdILa:
fokus hilang!!! wuwuwuwuwuw

alexa yussida:
hehehe tu la. seb bek tak jadi pape :P

aimie amalina:
seriously kg kat gerik?? kg mana? entah2 sekampung dengan sy hehehe

cik.mila:
hehehe ok i will

Dhiya Fariza:
okay sis! hehe

Fyqa:
okay :)

Paris Lipton:
haaaaaa..seb bek sebelah tu hutan. hehehehehe

apik pehe:
itulah.kete tu mesti muskil apesal la kete aku huyung hayang.haha

Puan Kutu:
alhamdulillah :)

Juliet_iRa~":
okay dear :)

Anak Wak Mail:
wow nak masuk ke tgh jalan tu lg bahaya. hati2 tau.huhu

syahirooAhmad:
hahaah cover cemerlang! suka ayat dikau.

YOUsoF:
haaaa mesti diorang pun dok tukar2 radio/cd macam aku..hahaha

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...