Saturday, December 24, 2011

Fibox


Hai semua. 

Rasenye semua dah tau kan shoutmix free service dah nak stop kan? Kalau tak percaya sila klik sini. So mula-mula aku rasa remove je la shoutmix tu, takde pun takpe. Tapi tak syok pulak kan, orang yang melawat tak leh nak tinggal jejak/url. 

Nak try cbox tapi macam tak berminat. Sebab cbox everytime nak tinggalkan jejak/url mesti kena masukkan url blog tu berulang-ulang kali (untuk blog yang berlainan). Aku ni pemalas. Nak taip banyak2 kali url blog aku tu pun malas. Tu la pasai mane2 blog yang guna cbox memang aku jarang la tinggal jejak, just komen entry cukup. 

Maka, setelah aku bace kat blog ni, aku pun berminat nak try fibox. Fibox ni just nice. Sekali ko dah log in, ko pegi lah fibox kat blog mane2 pun tak payah dah nak masukkan url segala. Dia dah log in siap-siap ala-ala shoutmix jugaklah. Ko trus boleh tinggal jejak dengan suka hati. Dan yang penting ianya FREEEEEE. Sape nak try jugak boleh register kat cni

Inilah fibox.


Haih. Sayang pulak aku tengok shoutmix aku ni. 
Dah tinggal kenangan jela. 
Masuk January aku remove je la kot. 
Alahai. Sodih den!



12 comments:

Diyana Yusof said...

hani..jemputlah singgah ke blog baru saya ni..hahha..blog lama sebenarnya tapi berwajah baru dan tukar URL semua..=)buang yang lama tu..

Ezad Skytech said...

semua nak berbayar da kan..tapi ada yang free..guna la kan...hee~

Hanis MY said...

baru tahu SB dah nak stop huhu, mcm comel aje fibox tu nanti nak terjah thanks share...

Cik Jingga said...

ha'ah kan benda lagi senang dr cbox.. cool ja..

fathiahRAIHANA said...

sedih jugak -,-

thanks kenalkan kite dgn shoutbox yg baru . tekontang kanting dah ni taktau nk pakai shoutbox apa , hek3.

niedaida said...

knpelah shoutbox jugak yg kene...
bolom buat baru pumyer...haiyakkkk...

♥ p a a n i ♥ said...

Diyana Yusof:
hehehe dah singgah dah. nice lahhh :) mentang2 la tengah cuti. habis blog tu kne godek2 ye.hehe

Ezad Skytech:
mesti mau freeee..hohoho

Hanis MY:
memang comel.hehe rasenye mende ni baru lagi. try lah kak.

Cik Jingga:
try la jugak weh :)

fathiahRAIHANA:
hehehe try fibox ni pulak. disember dah nak habis.

niedaida:
hehe takpee..nanti buat ye :)

aimie amalina said...

heeee
mimi pon gune fibox jugak
wuwuwuwuw

:))

♥ p a a n i ♥ said...

aimie amalina:
yeay ade geng! hehehe

k h a y said...

xtau pon nk kena byr dh shoutbox tuuu chis

♥ p a a n i ♥ said...

k h a y:
hohoho ape lg khay, bertukar!

mdmZ said...

hi there..sy pun cam terkejt sbb chatbox dah kena berbaya..tp sy try new shoutbox jgk..n of coz its free...je jengok my blog

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...