Wednesday, November 23, 2011

No internet access.



Dalam dunia ni perkara yang paling aku tak suka adalah 'tak boleh online'. Seriously rasa tak lengkap lah kalau tak boleh nak online. Walaupun aku bukan la addicted sangat, tapi boleh lah di kira addicted sebab now tengah takde kerja. So internet la tempat melepaskan ke-boring-an. Tapi bila aku dah kerja nanti pun aku rasa internet tu penting untuk aku.

So, now internet aku baru okayy selepas 5 hari tenat. Punca tenat? Ade orang curi kabel telefon! Tu dah takde keje la tu sampai nak mencuri kabel. Jual pun bukan boleh kaye-raye. Cuba lah pegi cari duit halal. Tak la sia-sia mak kau lahirkan kau.


So kepada si pencuri kabel, WEKKSSSS!!! 
Sebab kau lah aku tak boleh online 5 hari! 
Trime kasey sangat-sangat.





10 comments:

bighagenjo said...

tahniah sebab berjaya tak on9 selama 5 hari,, hoho!

Dhiya Fariza said...

kurang hajar betul org curi cabel.

cik.mila said...

hcian nye dia..patot xberupdate en3 ea..mesti sengsara kan...hek2

Aien Not Alien said...

internet satu keperluan sekarang...


apa la curi kabel...nyusahkan orang je...hmmmm..wekkssss!

YOUsoF said...

Haha samalah kita. Aku pun bukan 'penagih' internet sangat cuma bila tak online lebih sehari rasa macam kurang jugak la.. ;D


Kesian betul la dekat manusia macam tu.. Badan sihat, curi kabel jugak kerja yang kau pilih..

Cik Jingga said...

huhu..memang rasa macam xlengkap ja hidup kalau tak dpt online.. akak meh sini join sya kat librry shah alam.. line cantik..!!! ^^

Ungu Violet said...

wekkkss gak...kehkehh

padan muka pencurik tu kene wekkk..hihii

Ezad Skytech said...

tension jugak tak boleh online ni...kalau sehari takpe la..ni kalau2 da berhari2..sakit jiwa jugak kan..hee~

ILA HonEyBuNNy said...

sapa curik neh..

nak kena betoii...ehheh

♥ p a a n i ♥ said...

bighagenjo:
time kasih daun keladi.haha

cik.mila:
sangat sengsara! then bila dh boleh online trus update 3 entry skaligus. hehe

Aien Not Alien:
memang! menyusahkan org je. haish. geram.

YOUsoF:
kan? takde la ketagih sgt tp bila tak online tu, boring gila! hehe.

Cik Jingga:
hehehe jauhnye kne g shah alam! akak kt Perak!

Ungu Violet:
padan muka diorang kne weeekkss..tu belum muntah sebenar lg tu..hehe

Ezad Skytech:
kalau sehari pun aku dh tak tentu hala. ini kan 5 hari! ohh.jangan la ade org curik lagiii. tolonggg.

ILA HonEyBuNNy:
xpasti la. huhu tak dpt dikesan.

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...