Wednesday, April 13, 2011

Errr...


Eh ni baru la post aku yang ke-200. Haritu tersilap kire ke hape. Ah pedulikkan. Tak penting punnn. Aku nak story pasal sekolah aku ni.. Perkara yang terjadi semalam. Minggu ni kat sekolah aku ada exam untuk student form 5 only. Then, masa tengah exam ni.. ada sorang budak gurl ni dirasuk. Citernyer bermula macam ni...

Gurl tu pandang je kertas soalan exam tu, kira macam die tenung la. Tapi tak jawab pun. Cikgu yang jaga exam masa tu pun pelik la, kenape dengan this gurl kan? Then kawan kepada gurl tu cakap la kat cikgu tu, "Cikgu, cikgu tak boleh biar gurl tu tenung/tak bergerak macam tu, cikgu kena kejutkan dia, sebab die baru pulih dari lepas kena rasuk haritu..." 


Then cikgu tu pun cakap la dengan gurl tu.."Awak okay?" Then gurl tuu pandang cikgu tuuu...dengan pandangan mata yang tajamm...lepas tu dia tiba-tiba mengganas dan menjerit sekuat hati. Apalagi, terkejut la cikgu tuu.. dan cikgu tu suruh one of the students pegi panggil cikgu-cikgu lain.. 


Cikgu lain datang dengan bawak sorang ustaz ni.. then ustaz tu cakap la kat gurl tu.. "Keluarr kauuuuu"<<<---refer kepada makhluk halus yang merasuk gurl tu. Then gurl tu cakap, "Aku takkkkkknakkkkkkkkkk!!! Aku takkkknakkkkkkkkkkkkkk!!!!". 


And now, budak tu dah dibawak pulang ke umahnyee..dan diberikan rawatan tradisional la kot.. tak tau la sekarang dh okay or tak.. harap-harap okaylah.


Lepas tu pulakk...heboh kt satu sekolah yang sebelum makhlus halus tu merasuk gurl tu, makhlus halus ni pernah menyerupai cikgu-cikgu yang ada kat sekolah ni.. Contohnyaa...ada seorang cikgu tu cuti bersalin, tapi ada cikgu lain yang nampak cikgu yang cuti bersalin tu turun tangga kat kelas blok belakang sekali. Lepas tu, pernah jugak sorang cikgu A bersembang la dengan cikgu B dekat kelas, bila cikgu A balik ke bilik guru, die tengok cikgu B ade kt bilik guru. So sape yang die bersembang tadi tuuu?????


And lagi satu yang tak bestnyeeee...ade student nampak aku n partner praktikal aku duduk kat kerusi luar surau... pukul 1 lebih.. padahal masa tu aku kat kedai makan..tengah makan... errrrrr....


Ni yang tak best ni..kang cikgu lain nampak aku menaip blog ni, diorang mesti was2 ni aku or 'orang lain'..kang kuar pulak citer, sorang nampak aku kt bilik guru, sorang nampak aku kt kantin, sorang lak nampak aku kt kelasss.. haaaa...jangannn....mintak simpang.



5 comments:

z a w a n i b a d r i said...

gila seram sekolah kau paani!

Cik Jari said...

waaa..scary

Fathiah Farid said...

waa...tkotnye...siang2 pon menyamar gak? bhye tu..ati2 paani, t tkot pengetua nampak 'ko' ponteng ngajor kang..ekekeke

k h a y said...

hihi fatt2...

xleh bla tol..

bedebaqnya sekola kau paani.

gagagaga

♥ p a A n i ♥ said...

wani: seram gkkk nih....huhuhu

cik jari: kan? huhuhu nk g toilet skola pun takut dh skg.

fatt: hahahha. logik gkkk kan.

khay: huhuhuhu xpeee.sebulan je lagi. bertahan!

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...