Thursday, February 3, 2011

Tag bergambar heh!


Aku dapat tag ni from my old fren, Diyana. Tag ni die suruh tulis 25 perkara tentang aku, tapi aku divide bagi 5 je bahagian setiap tajuk. Tak serabot laa karangan aku nanti. Ade pahem? Now, cekidauttt!

5 perkara yang paling aku suka (aku tulis yang lagha je, yang tak lagha tak perlulah aku tulis sebab nanti orang mengumpat aku suke menunjuk baek pulak, tapi aku memang baek.dah la comel plak tu. Eh??).


1.  Blogging




 2. Jejalan



 3. Makan



 4. Bace komik



 5. Bergosip

Yes. Aku memang menaip sms gune dua belah tangan.


5 jenis orang yang aku TAK suka
  1.  Penipu/pembelit dan seantero dengannya
  2.  Lelaki miang tak sedar diri dah tua (eh tau plak dh tua?) sebab haritu masa aku pergi mandi-manda dengan kwn2 aku kat Sungkai, ade sekumpulan pakcik2 yang dalam 40-50 an dok gatai nak lambai2 tangan/berenang2 pegi kt kitorang. Mencicit semorang lari menjauhi kumpulan pakcik gatal itu.
  3. Orang ketiga dalam sesuatu perhubungan
  4. Orang yang busuk hati/pendendam. Bile mandi taknak basuh hati tu pasal hati jadi busuk. Memang orang jenis ni tak boleh tengok kawan-kawan lebih dari dia. Tak kisah la dalam ape jua keadaan (tak ditujukan kepada sape2 so jangan nak gatai terasa hati)
  5. Tangkai jering a.k.a bakhil and FYI aku secara otomatiknye akan jadi kedekut kepada orang-orang yang kedekut dengan aku. HAHA gelak kejam.


5 tempat yang aku teringin nak pegi kalau aku dah ade banyak DUIT
  1. Makkah untuk buat haji and umrah
  2. Disneyland at Japan
  3. Jeju Island, Korea
  4. Pulau Sipadan
  5.  Pulau Perhentian (yang ni memang dari dulu teringin nak pergiiiiiiiii T_T)


5 makanan feveret aku
  1.  Nasi lemak daun pisang. HAHA <<- tulis je boleh buat daku gumbira
  2.  Kuewteow lagna/kungfu
  3. Mee goreng basah/sizzling
  4. Kuih popia goreng/popia basah
  5.  Kek choc indulgence secret recipe yumyum


5 minuman feveret aku
  1. Carrot susu
  2. Milo ais
  3. Teh/100 plus/susu – untuk time demam/selesema
  4. Saya tidak gemar minuman bercaffein
  5. Air kosong 


Sekian, terima kasih.



8 comments:

k h a y said...

jalan setempat je ke weyy???

haha bab makanan laju je kau kan =)

adiakhri said...

o0itt..ak suke ttg ko yg suke bergosip tuh coz ko teman seperjuangn bergosip ak..wakakaka

♥ p a A n i ♥ said...

khay:
hahaha setempat jelaaa.watpe g jejauh.penat jeee..wkakaka mkn mmg kne laju beb.

eda:
hahahahahhahaa tau xpe!! sanggup aku call dikau yg jauh ke pantai timur tu semata2 nk bergosip.zass

PolarisGirl said...

hehehe..kamsahamida for writing this..
cartoon nya comel bangat sih..

♥ p a A n i ♥ said...

PolarisGirl:
hehehe welcome! :D

miera pinky said...

panito...nasi lemak daun pisang 2..hahaha

AmyZana said...

hai ! kamoo di tag !

http://dumbtwit.blogspot.com/2011/02/contest-kami-pose-comey.html

SyahmiFikri said...

warghh..

bergosip!! isk3..

makan cepat jer kann...

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...