Tuesday, January 25, 2011

Template Baru!


Aku tukar background baruuuuuuuuuuuuuu. hohohoho. Seperti biase, aku memang sangat suke menukar2 background. Ni yang ke berapa tah background ni. Tapi ni pun tak sumbat macam2 lagi ni. Baru 80%. Biar korang lambat loading. Huahua



Buat pengetahuan semua, yang twitter link kat template baru ni bukan twitter aku yang betul-betul. Twitter updates widget (seperti dalam gambar) tu macam permanent pulak tak boleh nak delete. Kalau aku biar je, twitter tu siarkan tweet tuan sebenar pereka template ni. So aku pun tukar kat html tu daripada nama tweet beliau ke name tweet aku. Then baru aku sedar yang twitter aku yg sebenar aku protectedkan tweetnye. So cam tak best pulak kalau nak view dia kuar dialog box yang mintak password ke ape tu. So aku decide buat ajelah twitter baru, sekadar nak hias tepi blog tu aje. Tapi twitter baru tu aku tak pakai tau.

Dah pulak aku merepek pasal twitter.

p/s: Hari ni birthday ayah aku. Mintak kawan-kawan sedekahkanlah Al-Fatihah untuk arwah. Al-Fatihah...

6 comments:

°`° NiSa °`° said...

rajin betoi tukar template comey2 belaka

♥ p a A n i ♥ said...

nisa:
hehhee biase la.membuang masee

DAUD said...

alfatihah
semoga dia dicucuri rahmat

hujanlebat said...

yg ni comel la template. laju je loading. dh2, jgn buat tmplate ikot musim oversea. kang kemarau celah mn nk carik.

ala. xyah proctect twiter ko tuh..=P

♥ p a A n i ♥ said...

daud:
thanks daud!

ain:
weh btul ke kejap je loading? yeayy.xberat sgt la tu kali ni.hehe. xleyh xleyh kne protected.sbb stalker brade di mana2 jua.(bajet aku artis??) wkaka

-Louvrenur- said...

Waa... suke2 template baru nih!!! hihihi.. cumil~ <3

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...