Wednesday, January 12, 2011

Hantu Sebelah


Okai. Lagi cerita hantu. (Khay mesti bengang kalo terbaca ni memalam.HAHA) Cerita dia bermula macam ni.. Pada suatu malam, (haruslah malam kann, kalo hantu kuar siang tak seram la pulakkk), 4 kawan sebilik sedang study. 

Sewaktu mereka kusyuk study, tetiba pintu bilik diorang diketuk. Salah seorang dari mereka pun bersuara; "Sape tu??"

Sebab masa tu dah pukul 2, 3 pagi, jarang la patutnya orang merayap ke bilik orang lain. Then, orang yang ketuk tu menjawab dari balik pintu tu; "Orang sebelah!!"

Salah seorang dari diorang pun pergila bukak pintu tu sebab dia ingatkan jiran sebelah bilik dia yang datang.. Bila dia bukak je pintu tu, apalagi terkejut la dia.. sebab memang betul-betul 'orang sebelah' yang datang!





















Hantu yang muncul tu sebelah je dari badan dia.. memang serammm...


Pengsan terus perempuan itu di situ.


p/s: Rasa ni salah satu citer kat matrik jugak. 





5 comments:

DAUD said...

aku pun familiar ngan citer ni. huhu.
femes o cite hantu. best2

k h a y said...

hurm matrik ak pon ad cite hntu sebelah.

adei

♥ p a A n i ♥ said...

daud and khay:
hahahaha femes kan citer nii?? stiap tmpt ade kot citer2 ginii

Fathiah Farid said...

paani, hahaha..memang antu ni masuk matrix tp smpat kua dr mtrix tu kot..
kat kmpp pon pemes..ade lagi, certita hantu yg jual air sirap ikut tingkap..wuu

♥ p a A n i ♥ said...

fatt:

hahaha laa..mtrix jual sirap eh..kt mtrix aku cter jual karipap.mcm2 versi citer ade..hehe

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...