Saturday, December 4, 2010

Harry Potter and Rapunzel


Kawan-kawan yang tak tengok cerita ni lagi tolong la pegi ke pawagam berhampiran. Memang rugi la sape-sape yang tak pergi tengok. HAHA. 

Part romantik dalam Rapunzel. huahua. Source
Ekceli citer Rapunzel ni die ubah ckit kan story dia. Kira okay la. Ada jugak kelainan kan. Aku rasa yang berbeza nyaa bila setiap kali buzzday princess tu mesti King n Queen bebaskan tanglung. Sampai Rapunzel yang atas tower tu pun boleh tengok and teringin nak tinggalkan tower tu. Dah la aku tengok 3D punyoooo. Sepanjang masa tangan aku terangkat2. Kekunun nak tangkap laaaa kartun-kartun tu sbb nampak real and dekat gilerrr. Geram gerammmm sampai nak peganggggg. Tapi ilusi aje. Cis.


Source
Yang ni kalo tak tengok, memang kecewa la aku sepanjang tahunnnn. Rm7 je sebab aku pegi hari rabu. Tu pasal bantai tengok Rapunzel sekaligus. Nak tengok yang 3D tapi takdokk plop. Two thumbs up okkkk untuk harry potter. Memang best lah! Tambah2 part Nagini(ular sawa tu) menyerang tibe2 dari dalam lubang rumah. Terkejottttt okkkkkk. 

Tapi agak menyampah sebab seat aku depan budak2 sekolah. Disebabkan cerita ni lama sangat nak habisss, boleh boleh diorang jerit. "Woiii bile nak habisss ni woiii????" Terkejot aku lahabau. Bajet macam panggung tuuuu atokkk diorang yang punyeeee. Bile dah abis cerita tu, diorang jerit lagi; "Yeayyy habissss jugakkkkkkkkk!!" Aku tau la dah habis so diamlah bedebasssssssssss.

p/s: Ada sorang wanita foreigner(tp free hair) tegur aku and dia cakap "I love your hijab..". hehe kembang sekejap. 


3 comments:

z a w a n i b a d r i said...

slmt i love ur hijab, kalau i love u kang susah hati some one kan? :) nk tgk paani tp x berkesempatan pula :(

DAUD said...

tringi nk tgk repunzel tu...

♥ p a A n i ♥ said...

wani: hahaha.kalo i luv u pun takpee sbb org tu prempuan. ekeke

daud: tengok la weh.tgok yg 3D.syok2

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...