Wednesday, November 24, 2010

Proton City


Hari ini aku ade exam pukul 9 am. Member aku datang amik pukul 8.30. Lepas isi minyak kereta beliau, kami berlima teruskan perjalanan ke Proton City. Ni kali pertama aku nak jejakkan kaki kat sana sebab sebelum ni kelas aku kat kampus je. Tiba-tiba pulak exam sem ni nak buat kat Proton City, tempat baru kampus nanti. So kami semua layaaaankan ajeeee. Boleh tengok tempat baru kannnn. 

Sekali tengok jam dah pukul 8.45 am, kami pun parking kat luar kawasan tu. Bila kami jalan nak masuk dalam, pak guard macam pandang pelik kat kami. Mula la kami pikir bukan-bukan, adakah salah tempat?

Tiba-tiba nampak satu signboard. 'Kilang Proton'.
Gilerrrrr!!!!! Salah tempat!!
Ade ker nak jawab final exam dekat kilang kereta???
Ni nak jawab exam ke nak tolong brader2 proton buat keretaaa?? HAHA

Kelam kabut okkk. Terus tanya pak gad tu mana Proton City untuk Upsi punyaa. Rupanya kami masuk salah lorong daaa. Kat depan nun baru tempat exam kami. Bangunan kepala bulat-bulat. Bak kate pak gad tu la. 

Sampai je bilik exam, pukul 8.56 am(jam aku). Tapi jam kat dalam bilik tu pukul 8.50 am. SELAMAT~~~~~!!! Semua orang dah masuk, dah siap tulis nama bagai. Gelupur la kami lima orang ni dok cari seat, tulis attendance(xreti eja), isi nama kat kertas jawapan. 

Kesimpulannya di sini, tempat yang pertama kali jejak tu, kena datang awal sikit lah. Btw, aku hepi sangat sebab sesat dengan kawan-kawan yang best! Kalo sesat sorang-sorang, mau aku taknak gerakkkk langsung dah dari kilang tu. Nages sorang-sorang. HAHA


Ni la bangunan bulat-bulat tu : Source

 p/s: Tesis dah setel~~~!! :D

9 comments:

aidakmal said...

amboi.amek exam kat proton city?glemer abes..hehe

z a w a n i b a d r i said...

suspen jek paani nie! hohoho :o

k h a y said...

KUANGKUANG.

sebaik korg semua slmt smpi kt exam hall ekkkkk...

bagus.

k h a y said...

KUANGKUANG.

sebaik korg semua slmt smpi kt exam hall ekkkkk...

bagus.

♥ p a A n i ♥ said...

aida: wkakakaka. xglemer laaa weiii.

wani: berdebar okkkk time sesat tu. haha

khay: seb bekkkk. kalo x..sedih aku. hahaha

ain_dira said...

cait. igt jauh tersasar sesat nye. dpn tu jek ghupenye. hehe

congrate! tesis mu dah siap..=P

♥ p a A n i ♥ said...

ain:

hahaha jauh gkk la. kalo jln kaki. mau makan setengah jam. :D

yeayy..time kaseyyy

aidakmal said...

bahagianye tesis da siap.ak nie br nak stat.hegeh2 lg.ehehe

♥ p a A n i ♥ said...

aida:

hehehe. takpe takpee. nanti siap jugak punyerr.gudlak! :D

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...