Sunday, May 9, 2010

7 May 2010: Jumaat, penghulu segala hari.

Salam semua.


Ape kabar anak-anak murid cikgu sekalian? Erkk.. berlatih jadi cikgu jap. Almaklumlah, 21 Jun ni aku kena buat ROS kat satu sekolah menengah ni (nama sekolah adalah rahsia). HAHA poyo gila nak rahsiakan nama sekolah.. kalo nak taip name sekolah tu, aku takot kang cikgu-cikgu/students kat sekolah tu nanti, jumpa url blog aku kalau depa search name sekolah depa kt pakcik google. Haaa..kan ke nanti segan? Tak boleh nak kutuk-kutuk dah. Eh (?)


Harini hari apa kawan-kawan? (kawan-kawan pulak, tadi murid-murid. Gila karangan terbabass, kalau cikgu Yusof baca kompem kena panggil gi pejabat.)


Ok. Berbalik ke niat asal entry ni. Aku tanye lagi sekali. Hari ape ni kawan-kawan? (9 May 2010).?


Okkkk betul. Hari Ibu. Sempena hari yang mulia ni, aku nak wish utk semua ibu selamat menyambut hari Ibu terutamanya Ibu aku, Puan Fahziah, a.k.a. Mrs Padil. Kerana tanpa pengorbanan beliau, tiadalah aku kat dunia ni. isk isk. sedih pulak rasanya.



My mummy :) Luv u so much mum.



Kami adik beradik pompuan bersama mrs padil, eh jauhnye mak?



Aku nak cerita pasal birthday aku 7 May haritu sebenarnye, tapi semua idea ilang dah. Ni sumer sebab ade pocong kat TV. Tertengok lak. Dah la sekarang pukul 1.50am. @$#%$^%(@@#@!!!


Semenjak ade fesbuk ni, sikit je kawan yang wish birthday aku by sms. Yang lain semua wish ikot fesbuk. HAHA senang. Dekat fesbuk, mana yang tak kenal pon main bantai wish je. Juling mata aku jap tadi nak mereply semua. (bajet fofular) Seronok seronok. :D


Masuk je pkul 12am, (7May tu) aku terus kunci pintu. Duduk senyap-senyap dalam bilik. Aku takut kena macam sem lepas, kena serangan bedak sampaikan laptop aku pon turut berbedak. So tahun ni, aku amik langkah selamat, aku kuncikan diri dalam bilik (umah sewa). Kol12 lebih aku dengar ade orang ketuk. Haaaa sah! nak kenakan aku la tu. Aku buat-buat tak dengar+tido. Nak dekat pkul 2 am, baru aku keluar.





Aku: Sape yang ketuk pintu aku tadi?

Yati: Che kam rasanya, tadi napok dia naik atas.

Aku: Oii che kam. Awaitnye ketok pintu aku tadi? HAHA

Che Kam: Saja je la aku nak tengok ko wat ape sorang-sorang dalam bilik. Buat apa tak kuar-kuar?

Aku: Eh yeke? Bukan ko ketuk tu sebab nak kenakan aku ke?

Che Kam: Kenakan sebab ape pulak?

Aku: Birthday aku ler. Aku ingat ko ketuk tadi sebab nak baling bedak ke, telur tu, tu sebab aku kunci.

Che Kam: LAA HARI NI BIRTHDAY KO KE??








Sile bersedih di dialog terakhir ye di situ.

p/s: Jangan mara eh Che Kam publish lak name ko. :D



Ni kad yang ili n yati bagi :) thnks korangg.



Untuk ROS: Rncgn Orientasi Sekolah.



p/s2: Aku sekarang masuk sekolah balik. Sekolah memandu (=_=).
p/s3: Thanks to certain sumbody :) Happy.

18 comments:

Kapten said...

eh hepi besdey dan selamat hr ibu

aku pun x tau beseday ko? 7 may ker? ok aku akan lupakan lepas ni



Latest: Santai Ahad: Mandarin Oriental

Hot!: Ciri Wanita Idaman Lelaki

Firol said...

rindu pulak zaman ros dulu..sekolah best...

ASaDa RyutaRo said...

aku dah wish x ea? hahahaha...
seingat aku udah kan.. tapi ye ke sudah? err..

birthday ko sama ngn birthday adik aku. hehe :P

ain_dira said...

mak ko merajuk ke, x join sekaki amik pic ngan korang..hehe


alololo...at least tade la kena baling telur, tepung sume..

gud luc ngajar nt!!

faRahAdILa said...

adeh2.. c an kt pani.

gud luck utk ROS. jd cikgu biar sempoi. tackle hati student!;)

k h a y said...

heheh..

kesian kao paani. housemate x ingt besday kao erk.

ke die saje main2?????


hahaha

Aidy Shahiezad said...

nnt nk ajo subjek ape ??

zella y said...

happy belated birthday paani...
semoga ceria2 selalu!!
;)

ladygirl said...

adik yg busOkkk.. hepi bday!! akak salu igt bday awk..sbb bday awk same ngn adik akak..sori la lambat wish.. sila marah incik bos sy yg bagi keje byk3x smpi efek skali kat social life ku ngn kamu2 semua..huhu..pape pn enjoy le umur yg masih muda tu ye cikgu paani ;) aja ank org btol2..hehe

dr akak yg cumels~~ wee~~

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

kapten:

heheh asal wish slmt hari ibu kt aku?? hukhuk =___=

haahhahaha. 7 may. jgn wat3 lupe lak thun depan. hehehe

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

firol:

cikgu firol dlu ROS tahun brape?

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

asada:

hahaha aku pon xtau ko dh wish ke blum. rase dh kot. kt fb. haha

ehh yeke same dgn adik ko?
kemslm kt die. haha

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

ain:

hhaahha mak aku tgh menghayati pemndangan tuuuu~~~

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

farahdila:

hehehe okai! kalo kne ngajo, ngajo la. tp spatutnye ROS xyah ngajor. just tgok je :D hehe

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

khay:

wkakakak die btul2 tak ingat!!!!! hahahahahah sedih x? :D

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

aidy:

hehehhe xtau lagi kne ngajar ke x? :D

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

zella:

tengkiu tengkiu. ade hadiah x? hahaha

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

ladygirl:

hahahah akak la busokkkk~~~~ ekekekeke. eh same dgn adik akak ke?? t kemslm eh. ehehe.

ape la bos nih!! bg kak awanis ni kje byk2 lak!! gaji biar lebih ok?? nti boleh akak blanje. hahahaha. :D:D:D

tengkiu akakk~~~

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...