Friday, April 30, 2010

Sedara Mara Mr. Bean



Mula-mula sekali nak bagitau dekat semua orang yang aku RINDU sangat kat budak comel dua orang kat bawah ni. Eiii.. geram geram.. Nak cubit je pipi tuuu. Pipi selembut bayi gituuuu.. eh dah name pun bayi, memang ah selembut bayi. Kalo pipi aku ni pulak kategori sekeras remaja. Haa.. tak lawak pun kan. Tutup mulut.





Aiyris 7 bulan. Alia pulak 8 bulan. (eh memandai je aku teke. Betul la kuttt.)







Kenape la korang comel sangat?? Geram Makcu tengok. :D




Okay. Sudah kulepaskan RINDU itu dengan menatap wajahmu, sehari tak menatap bergenang air mataku. Cewah. Berpuisi pule. Baru sebaris je dah mati idea. Okay berbalik kepada tajuk entry, sebenarnya aku nak kongsi dengan semua gambar-gambar kat bawah ni. Aku dapat dari email sorang kawan aku ni, Nik. Maka, sila lah tuan/puan menghayati gambar-gambar berikut:


























Haaa... aku paling suke ni, kalo dalam fesbuk, dah lame aku klik 'like'.









Bako je pokok tu boleh? HAHA




Amacam?



Anda tercabar?



So, sila kunci kenderaan anda sekarang macam gambar-gambar di atas. Sekian la santapan mata untuk anda pada hari ini.



p/s: 4 Mei adalah paper last untuk aku sem 6 ni. Doakan aku berjaya. Aminnn.
p/s2: Aku rasa sekarang aku dah makin jahat dengan kawan-kawan aku. Cemana aa?


20 comments:

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha..

gambar motosikal satria baja hitam berantai tu slalu jumpa kat sini!!

kat bawah rumah aku ni hampir semua moto berkunci macam tu.

selamat woOo.. sapa x sayang keta..

hahaha

jane said...

hahahahahah paani ko tk le blah

aku rantai ko pulak boleh???
wakakkakak

ejaa said...

comel!!

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

asada:

ehh serius??? ade gk org kunci gitu ehh.. hehe.. aku xpenah jumpe le.. tgkap gmbo ckit. letak kt blog. aku nk tgok. haha

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

jane:

hahahaha jgn le rantai akuuuuu~~`!!!
nti nk updet blog cmne?? taip gune idung boley? hehehe

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

jaja:

sapa comel?? anak buah aku kah??

Fathiah Farid said...

aahahhaa...ape maksud ko makin jahat ngan kwn2 ko tu?import toyol kah?wahaha

HonEyBuNNy said...

kelakar la semua gmbr2 neh...hehheh..gd luck 4 ur final....

k h a y said...

alololo...
cutenyeeeeeeeeeeeee. rase nk cobit2 pipi dorang. hehe. ;)

post gmbr kereta tu kt Amazingnara best jugak tu. huhu

sekamar rindu said...

salam..

gambar kete kaler hijau tu lawa..

ada lagi ke? saya nak beli..

Aidy Shahiezad said...

okey, anda silap...
pipi anda seliat remaja mase kini ye... takdenya nk sekeras, pipi mane ade keras... hehehe... ;p

zella y said...

comelnya baby tu...

klakar la kete hijau tu...

gud luck!! ;)

faRahAdILa said...

comey loh ank buah kamu.

nti ko bwt kete ko jd cmtu. org kata, 'safety lebih' hehe

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

fatt:

hahahha takde. skg aku makin laser dgn kwn2. adoiii.

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

honeybunny:

hehehehe. mr bean pnye sedara :D
ok wish me luck in my final xm.

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

khay:

hahahha cobit la pipi makcu diorang ni jugak nak??? hahhaa

ape tu amazingnara??

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

sekamar rindu:

salam..
eh. nk beli kete ijau yg comel tu?? hehe

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

aidy:

wkakaka btul btul. mase spm BM dpt A1 ke?? patot la pandai guna seliat remaja. ekekeke

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

zella:

hahaha kete ijau tu xnk berpisah dgn pokok ituuu. hehehe

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

farah adila:

hahaha. btul tuu.. safety bebb.. ko try dlu boleh?? hehe

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...