Saturday, April 3, 2010

Ke-malu-an di Cyber Cafe

Adoiyai. Lame beno aku tak updet blog aku ni. Seminggu lebih. Kesian blog aku dah kekurangan kaseh sayang dari aku. Padan Muka. Eh. Even tak updet blog, tapi blog-walking stil jalan okkkk. Ai kan suke gosip gosip nih. Arini aku nak cerita pasal kejadian yang berlaku atas diri aku baru-baru ni.

Aku pegi CC. Tokei CC tu cine hensem. Aku nak print assignment. Aku pun pergi duduk kat satu komputer ni dan memulakan aktiviti me-print aku tu. Kejap je. Tak lama. Dalam 5 minit macam tu la, aku pun pergi kaunter, nak bayar. Aku print dalam 4 helai. Sekali cine hensem tu cakap RM3.20. Aku pun macam blur-blur, aku memang selalu blur, so aku bayar je la. Sampai kat luar, aku kira balik, eh CC tu sejam baru RM2, ni aku, baru dok 5 minit dah charge RM3++?? Ini sudey lebey kan. So aku pun buat muka tak puas hati and pegi masuk CC tu balik.






Cine hensem: Aaa..ada apa?

Aku: Err.. saya rasa tokey dah salah kira la. (Tibe-tibe takot)

Cine hensem: Yaka? Berapa saya suruh u bayar tadi?

Aku: RM3 lebih, saya guna pc tu pun tak sampai 10 minit. huhu (sebak)

Cine hensem: Okay2, u tadi guna pc number brapa?

Aku: No. 14.

Cine hensem: (Sambil cek kat pc dia) Betul dah saya kira, cuba u tgok balik pc yang u guna tadi number brapa?






Aku pun pegi la usha number PC yang aku guna tadi.
















.........................................................................
































.........................................................................

















15!! 15!! 15!!!!!!!!!!!!!!! laaaaaaaaaaaaa. B*doh. Kan ke kau dah malu freee kat situ.



p/s: Anyway, aku dapat balik duet aku. HAHAHA thanks to cine hensem.


19 comments:

ASaDa RyutaRo said...

kalut betul la ko ni paani.

boleh lak silap no pc.. jangan silap laki sudeyh.. hahaha

meorsoleh said...

haha... abesla nanti cine tu mesti ngumpat ko kt umah die ngn famili die time makan malam nanti.. glemer la ko nanti... :P

zella y said...

hahhahah...
tp dpt duit balik kn...
bagus! ;)

k h a y said...

kao ni. dlm cc pon ngntok ke ape?

hahaha.

sebaik cek blk duit.

hana devushka said...

cine 2 mmg ensem..hehe~

miss LoLy iEka said...

kire duit ko x silap lak eyy..

kompom muka merah + tebal kannnnn

Aidy Shahiezad said...

"me-print" ??

perkataan tak boleh blah sungguh...

mencetak lah yang ooi.... ;p
adoyai, nangis A Samad Said...

°`° NiSa °`° said...

xcited nak bercakap2 ngan cine ensem ye ? wink wink

ain_dira said...

kalo ko nak bayarkan pc no patbelas tu pun pe salahnye...haha..

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

asada:

hahha tu la aku mmg kalut. smpai no pc pun salah tgok.

silap laki???
hahahah xmungkinn

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

meor:

wkakak. cine ensem tu cm belum kawen je. and aku pasti die dok umah bujang. so die xde sape utk bergosip. so aku pon xglemer sbb die xngutuk aku. hahahaha. (rekaan)

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

zella:

aah selamat duitku.. dah la akhir2 sem ni keringggg. sobsob

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

khay:

hahahaha tu la. kalo aku blur, sure aku blah gitu je. seb bek aku bertnye. ekeke

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

hana devushka:

amboi kauuu. suke gk eh usha cine tu. oit. jangan ngorat. beliau aku pnye. wkakaka

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

ieka:

hahahahhaha
malu seyy mase tuuu.
tp sbb duit, tpaksa thn malu.wkaka

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

aidy:

kuikui
alaa bese laa. bahasa moden rojak. :P

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

nisa:

hahaha excited kotttt. smpai pc pun salah tgok

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

ain:

oh nooooo.. mahal okk pc patbelas tu. hahha. padahal pc aku gune tu lime posen je.

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...