Friday, April 23, 2010

Adamaya?



Kringg Kringgg

Aku: Hello?

Dia: Hello, Adam ada?

Aku: Adam? Adam mana?

Dia: Saya nak cakap dengan Adam.

Aku: Ni bukan handphone Adam.

Dia: Sori ye, saye salah nombor.

Tuuttt.. tutttt....





Lepas tu baru aku pikir, kenapa la aku tak jawab macam ni?:






Dia: Saya nak cakap dengan Adam.

Aku: Okay. Hari Isnin sampai Khamis, jam 6.30 petang duduk depan TV, bukak TV3. Nanti encik akan jumpa Adam. Adam dalam ni encik tak boleh cakap dengan dia, encik boley tengok je.. ok?






Erm..boley tak bagi jawapan macam tu lain kali?


17 comments:

ejaa said...

dia : saya nak cakap dengan adam?

aku : eh awak ni nak kacau suami saya kenapa?untuk pengetahuan awak, saya MAYA. dah kahwin dengan adam, ada anak sorang yang comel berumur 5 tahun. bye!

HonEyBuNNy said...

hahahha....baguih gak kn kata mcm tu...ihihiih..lawak la..hehhe

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

jaja:

hahahha.
nanti org tu xnk ngorat aku plak die pk aku da ade anak. wkakaka

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

honeybunny:

hehehe jwpan yg dicadangkan je :D

meorsoleh said...

Aku: lu apa mau?? lu sapa? lu bini adam ka?? lu tau tak adam pinjam duit wa 5k tak mau bayar. wa rasa mau hentak itu adam!! nanti lu cakap sama adam kasi bayar itu hutang. Kalau tidak dengan biji mata lu wa korek!! hahaha...

btw, bahaya dowh main2 telefon. nanti dh terbiase... aku 2 kali kot igt abg aku main2 telefon ngn aku. aku pon layan la kan. Tengok2 yg org 1 tu kawan mak aku, guru besar. yang 2nd tu orang Institute HELP call nk suruh dtg untuk interview. wakakaka :P

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

meor:

wkakakka. takut gile ayat dikau. menggertak abiss. hahahahha. i like!!
tapi sore i lemah lembut, xreti aa nk ckp cmtu. wkakakka (sile muntah)

muahhaha. tu la layan lagi :D sekali kwn mak daaaa..

~AkukahMilikmu~ said...

ni sume gara2 adamaya..mak sara pun tk leh nk miss cita nie..gila sungguh dia kat cita ni..sara tk tgk sgt pasal dh tgk dalam I'm Not Single..

Misal Zarith said...

hahaha.paani! sy suke idea cik ejaa ye ;P

miss LoLy iEka said...

saya suka adam..

lari tajuk

miss LoLy iEka said...

saya suka adam..

lari tajuk

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

akukahmilikkmu:

hehehe tgok la adamaya petang2 tu. lain tau. hehhe. pakwe maya jadi jahat pulak. kalo dlm im not single, die baek.

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

misaL:

hahaha idea jaja memang macam2. ehehe

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

ieka:

hhehehe aku suke adam jugakkkkk. (angau) wkakka

k h a y said...

busuk r kao.

Aidy Shahiezad said...

hish3x... hidup yg sempurna bila kita berbudi bahasa... eh ?? kaitan ?? hehehe...

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

khay:
aku wangi lah! hahaha

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

aidy:

eh pe kaitan? hehe mungkin sbb angkat call xbg salam?

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...