Monday, March 8, 2010

Kawen Kawen dan Kawen (sile bace weh)

Lame kan aku tak updet blog? Aku bukan ape, just dah takde idea nak post hape. Kalau aku merepek sorang-sorang dalam blog ni kang, takde sape nak bace lak kan. Bek aku senyap je. haha. sampai la si asada ryutaro ni menge-tag aku. Redha aje. Jom layankan tag beliau ini. 1.........2.........3.........!!

---------------------------------------------------------------------------------

In this tag you have to talk everything about anyone that you like, which is:


Sudiana Sudin

soalan 1 : apakah hubungan anda dengan dia?
Beliau adelah rumate saye di umah sewa Taman Bahtera ini. (alamat dirahsiakan untuk mengelakkan peminat misteri datang menyerbu rumah kami dengan bunga-bunga ros yang berbau misteri). Untuk pengetahuan anda semua, beliau sebaya dengan saye, dan baru sahaje berkahwin dengan jejake pilihannye, cuti raya cina aritu. Tahniah untuk beliau.

soalan 2 : 5 impression terhadap dia.
1- Beliau suke masak bihun, mee, and seantero dengan kaum kaum mee itu.
2- Beliau ada bear besar yang ku-gelar, KIBES. (sangat besarrrr okayhhh. sonok pelok.)
3- Sangat suke kan korean drama, movie, bands. (aku terpengaruh. haha)
4- Beliau ade bear name BOBO (aku segan kalau pegang BOBO, taktau nape. haha)
5- Beliau dah kawen. AKu bile?

soalan 3 : perkara yang paling memorable dia lakukan kepada awak.
Beliau ajar aku masak murtabak megi. Makasih SU!! Memang takde orang expert murtabak terbabit selaen dari ko. :D

soalan 4 : perkara yang paling memorable dia katakan pada awak.
Pon, belajar Biology rajin2, nanti tak boleyh kawen (sebenarnye tu kate semangat untuk diri beliau sendiri. hahaha) Suuuuu. jangan marah.

soalan 5 : kalau dia kekasih awak?
Ohh. tak mungkin. Beliau kan isteri orang. Masakan gue berpacaran dengan beliau. :D

soalan 6 : kalau dia musuh awak?
Tak kot. Takde reason untuk bermusuhan dengan beliau. Kami bahagia sekarang..(stail artis HAHA)

soalan 7 : kalau dia kekasih awak, awak akan..
Aku secara otomatiknya akan di-gelar lesbo. Oh tidakkk!!

soalan 8 : kalau dia musuh awak, mungkin kerana..
Aku tak pinjamkan stapler? :D Maen2 je Su.

soalan 9 : overoll impression tentang dia.
Beliau ni amat bersopan okay. Aku kalo nak bercakap dengan orang, maen cakap je. Tak tapis2. Okay okay lepas ni aku cakap slow-slow and bersopan okay. Tapi tak janji. Erkk.

soalan 10 : the most desirable thing to do to her/him.
Rasa nak bawak beliau terbang-terbang sekitar Pekan Tanjung Malim kalau aku ade sayap. Masalahnye, aku takder..

soalan 11 : apakah awak rasa pandangan orang terhadap awak?
Orang sume ingat aku jarang badmud, sebab aku ceria. Padahal aku slalu gak badmud weiii. Aku cepat terasa k. Korang jangan tertipau dengan luaran aku okay. Ni aku dah gtau rahsia aku ni, so pepandai la nak jaga hati aku. Bak burger sekilo. Muahahahha.

soalan 12 : apakah sebenarnya perangai anda?
Aku suke tido. Tido ilangkan ke-tensen-an. Tido rehatkan minda and badan. And tido juga bagi mulut aku berehat dari bercakap hal dunia yang sia-sia.

soalan 13 : perangai anda yang anda benci.
Boros. Aku benci perangai ini!!!

soalan 14 : orang yang anda ingin bersama.
My family and certain sumbody. :D

soalan 15 : katakan sesuatu untuk orang-orang yang suka anda.
Ade ke orang suke aku? haaaa. jawab. tu je aku nak cakap.

soalan 16 : tag 5 orang..
Takmo tag. Tapi kalo sape mau, sile tinggalkan pesanan di ruangan komen. HAHA


---------------------------------------------------------------------------------


Aku sertakan gambar-gambar kahwen rumate aku ni. Sile tengok ye. :D Sebenarnya ni rekues dari Mrs Padil. Beliau teringin nak tengok sangat gambar-gambar ni. And this pic especially dedicate to her, my beloved mum.




Shantek tak??? :D


20 comments:

ASaDa RyutaRo said...

waaa~ dah kawen kawan ko.. ko bile lagi??

kirim salam kat kwn ko tu ea.. jgn gtau suami dia..
*wahahaha...

(bagus! bagus! dah wat esemen dgn bagus wlupun x lengkap! uhh!)

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

asada:

lagi 5 tahun, aku kawen la. hahahahahaha.

ok2. nti aku gtau ko kemslm kt dier. ahaha

alaaa. xmo la tag org laen :D

NiSa said...

i like no 12. muhehe

xpenah mkn pon murtabak megi. mintak resepi :)

k h a y said...

cntiknye kawan kao tu ekk. =)

zella said...

cantik nyer kwn awk tu...
p/s:sy pon boros juga kah3...

ain_dira said...

mudanye membe anda kawen. hubby dia umo brape yek? mcm nampak 30 an je.. tp dia cantekk..

p/s: btau su tu, che nad jiran sebelah bilik masa matrik kem salam..=D

ejaa said...

oh lawo nye.22 da kawin ek.huhu.
kita bila lagik paani?hahaha:p


nak tag.lalala kalau aku rajin.ahahaha

Iznie said...

wow...sayanggnyer ngan kak su...
hehehe

kak su dah kawen...kak pani???

hehehe

yey....ada org pandai buat murtabak la...nie yg best nie...nnti bley la dpt murtabak free tyme bulan pose...haha

tagged iznie????
hehehe
tak malu okay..haha

miss LoLy iEka said...

saye juge mahu kawen...
sebab ko tulis sile bace.. aku bace..
ko x tulis sile komen.. tp aku komen gak
la lal a

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

nisa:

hehehe nk ker resepi tu?? nti i wat entry khas pasal murtabak megi. ok?

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

khay:

aku cantek x? hahaha

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

zella:

hahahah boros gak ker? tu la cemana eh. wat la entry pasal nk atasi boros ni. nk tau gk. hehe

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

ain:

aah around 30++ lupe la brApe umurnye. hehe.

hahahaa..su cakap, kemslm balik kat che nad tu :D hehehe

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

jaja:

hahahha tu laaa
ko tu
bile nk kawen dgn yano??

nk ker tag ni? takyah, g buat esemen tu. hahah

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

iznie:

hahhahaha

akaakk tatau la nk kawen bile. tgu calon. wkakakak

nk ker?? t akakk pos kn murtabak tu. hahaha

pegi siapkan esemen tu dlu, bru main tag. hahaha

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

ieka:

hehehe bile nak kawen???
jemput aku x?

ღ s.u.d.i.a.n.a ღ said...

paani,lam byk2 tu yg bab lembut tu xbtol la..ak xstuju!

Aidy Shahiezad said...

ape asyik crite pasal kawen je nie ??
sungguh sensitip ngan isu nie.. hehehe... uweks.. ;p

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

su:

hahaha. alaaa. betul lah.
lemah lembut gitu. tu la pasal en halim tepikat. ekeke.

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

aidy:

hahahah
ala sensitip ker dgn isu ini?
maap yer :D

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...