Thursday, February 25, 2010

Slurpee ilangkan stressss sambil menjawab tag :D

Ring ring dong dong. Ye kawan-kawan. Sekali lagi aku di-alu-alu-kan untuk membuat ini tag. Ain yang selalunye jarang membuat tag, tibe-tibe terbukak ati nk buwat tag dan beliau menerjah fb aku utk tujuan tersebot.

So, jangan berlengah. Mari lah. Mula kan sekarang!

___________________________________________________________

1. Adakah anda rasa HOT?

Perkataan HOT untuk aku ni ade dua makna yang amat bermakna.

HOT pertama: Kat Tanjung Malim sekarang sangat HOT. Sangat sangat HOT ok. (Tapi kadang-kadang ujan jugak). Tapi tadi memang panas la, bangun tido pon berpeluh, tu belum nak jalan pegi dewan SITC yang penghujung dunia tu. Lagi ler sempottttt. (-_-") Berpayung je la aku sekarang kalo nk kuar.

HOT kedua: Kami ade jiran, jiran kami laki (yang dh berumur), jiran kami suke pakai singlet sahaja. Bukan aku skodeng k, tapi ternampak masa diorang dok study kt tepi tingkap@nak buang sampah. Kawan-kawan aku gelarkan mereka 'pakcik HOT'. Aku tak nampak tang mana ke-HOT-an pakcik pakcik tersebut tapi aku pun guna panggilan tu. Pakcik HOT selalu ajuk kawan-kawan aku ketawa@bersin. Mungkin ini sebabnye die di-gelar HOT? Mengorat dengan cara mengajuk.



2. Upload wallpaer pc/laptop anda skang.

Aku stil merindui cerita 'You are beautiful'. Okay, sape busan dengan aku, angkat tangan cepat! Haa lambat, dah tutup mulut tu. Aku suke watak Jeremy dalam citer ni. So, letak la gambo beliau jadi wallpaper. Tp aku nk tukar dah wallpaper tu, serabotttt. Aku suke wallpaper yang ala-ala kosong. Xde la serabot sangat jadinye. Maap la, akunyer desktop memang banyak bende, aku xde mase nak buang2 benda yang xpenting, tunggu cuti sem la baru aku clean up semuanya. :D



3. Cerita pasal gambar.

Entah tibe tibe rase nak upload gambo ni. Ni gambo dah lame, mase aku study untuk final sem lepas punya lepas. Aku study kat library okay. Sile tepok an an an sikit untuk aku. Tobat tobat. Tu la kali pertama n kali terakhir kot aku study kt library. Aku rase library macam dah kne-kan sumpahan kat aku. Kalo aku jejak je kaki dalam tuh, secare otomatiknye syaitoon buh celak kat mate aku, kompem aku mengantuk trusss.. betul tak tipu. Tu kalo tertido time nak belek cari buku aku tak tau lah. Mau kena banned muka aku setahun takley pinjam buku library. Semalam pon sama, before Midterm test Bio pukul3, aku kunun2 nak stdy kt library, last2 smpai library, jumpa meja, trus tidoooooo. ampesss.



4. Bila kali terakhir makan pizza?

Aku jarang la makan piza. Kalo tak pecaya, pegi tanye Mr and Mrs Padil. Aku suke piza, tapi xde sape nk belanje aku. sob sob. Last aku makan piza, mase aku, Bolat and kwn sekolah rendah kami pegi pegi JJ. Time tu Bolat belanje. Time kaseh ye Bolat. Sedap sangat. :D

Tibe-tibe aku teringat masa aku form5, semua sebok join contest ape tah dalam paper STAR kot kalo tak silap aku. Sape join je contest tu, leh makan piza freee. Satu sekolah aku masuk contest tu, setiap kelas join. So kat Taiping (mase tu aku skolah kt tepeng), piza dier penuh dengan budak sekolah aku jer. Balik outing smpai kol8 malam, kne marah dengan ketua warden yang menakutkan ituuu. Tapi tak takot sangat la sebab ramai je balik lambat. So kalo kne marah ramai-ramai takde la jatuh maruah sangat kan.



5. Lagu terakhir dengar?

Oi sape bukak lagu crazy frog nih??



6. Apa yang anda tgh buat selain menyelesaikan tag ini.

Mane ade aku buat ape-ape. Mrs Padil aku cakap, kalo nak buat kerje, fokus la kt kerje tu. So, aku tengah buat tag ain ni, aku fokus kt tag ni je la. Takde mase aku nak fokus kat keje lain. (padahal sibuk dengan fesbuk) HAHA




7. Selain nama anda sendiri, anda dipanggil ape?

Family aku panggil ani@pony. Sepupu aku panggil aku kak.ani@kuni@nuni. Kawan-kawan aku panggil paani@pani@ponpon@ponnnnn. Lecturer@cikgu aku panggil Farhani. Dulu cikgu aku selalu tersasul panggil aku Fazlien. Sampai form5 stil tak ingat-ingat name aku. Tak paham betul. heh



8. Tag la 8 org.

Tak mau. Sape mau?


p/s: Salam Maulidur Rasul :D

18 comments:

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

saya!!


tak mahu di tag!!

ain_dira said...

tetiba ghase mcm diri ni femes lak kan..haha.. tq buat!!

camne leh tido kat lib weh?? cantek n ceria je nengok lib nye..

pacik HOT tervaek!!

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

Zikr:

hahaha bgus. pilihan yg bgus :D

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

Ain:

i memang nk u femesss tau. hehehe

lib memang tmpt sesuai utk tido. ko xpenah try ke?? best. hehe.

yeayyy pakcik hot terbaekkkk.

zella said...

skrg ni kat mane2 pn rs hot ahaks!

Firol said...

benda yg paling taksuke tag...

kalau kejuaraan WWE tagteam ok jugak

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

zella:

heheh tp td tjg malim hujan lame pulak. sonoknye..

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

firoL:

hahah xabes2 dengan WWE.

ejaa said...

hoho kali ni aku xmo.
wahaha

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

jaja:

hahaha betoi ni xmo tag ni???

Aidy Shahiezad said...

yang gambo wallpaper yg paling tak boleh tahan tue... ahaks... ;)

Iznie said...

cantik wallpaper tue...hehe


wooo....
gambo hot tue!!!
hee
(^___^)

jom makan piza....!!!

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

aidy:

hahaha wallpaper kne la gmbo jejake hensem dlm drama korea :D

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

iznie:

hahaha. gambo hot apenyer dik oii.
gmbo menyembang dlm lib. haha

Iznie said...

hehe...
tapi cantik tau!!! haha

iznie pun pangey kak ani la....
tapi kak pani lagi best...hehe

azmirafazni said...

ak pun join contest the star tue..huhu...dpt baucer dr pizza kan...sorg satu...hehe.

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

iznie:

haaa.jgn nk ngada panggil kak ani. hahaha. kak pani okay. kah3.

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

mira:

aah betul2 yang tu la. haha free baucer piza. makan puas2

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...