Monday, January 18, 2010

Aku tak sangka aku ada ability menulis dengan mata terpejam (-_-")


Okay. Mari mari cepat cepat tengok pic kat bawah ni. Lepas je balik kelas KPT, terus aku rasa gile semangat nak tunjuk kat blog. Ni la tulisan aku time aku SANGAT mengantuk okay. Aku dah cube melayan godaan itu. Kurang ajau punye syaitooon. Dia musti tarok banyak celak kat mata aku yang cantek ni.


Ngeri kot tulisan ni? uewww


Ni lah. Ngantuk punye pasal, no. 3 dalam tugasan tu tak sempat nak salin.


Tulisan aku yang paling terbabas!!
Jom tengok lagi dekat...



Ape tu menteng??
Aku tak ley nak figure out mende apa la tu.




Ehem ehem ni baru la tulisan sebenar aku. APE?? HAHAHA. time kaseh time kaseh. Aku tau tulisan aku time waras memang cantik, tapi time ngantuk, cakar ayam lagi cantik kotttttt?

27 comments:

ejaa said...

cute je tulisan ngtok ko mcm tulisan anak abg aku umor 4thun.


tulisan ko dari dulu sampai skang nk tulis name x brubah pun.haha

meorsoleh said...

waa... gile la.. dh ngantuk2 pon ade lagi bentuk huruf.. aku kalo ngantuk tinggal garisan-garisan je... ibarat garisan jantung yg dah KO.. hehe..

♥ p a n y ♥ said...

jaja:

ko same tulisan aku dgn tulisan anak buah dikauuu??? ciss. haha


hehehe. mesti la xbrubah.

♥ p a n y ♥ said...

meor:

hihi tu namenye berseni mase terlelap. walopon ttdo, tp seni tulisan tu stil ade. wkaka.

ahh. ko tulisan nntok atau xnntok pon same je kan? hahaha

noor afzan said...

awak belajar katne nih? notes in malay..

zella said...

tulisan tamil ke ape ni hehehe...
jgn marah k...
gurau2 di pagi hari hehehhe

♥ p a n y ♥ said...

afzan:

blaja kat upsi, notes subjek yg wjib utk semua org je dlm bm, subjek laen ikot kos tu la, klo amik kos bm, bm la, kalo die kos sains ke, math ke, dlm bi la.

♥ p a n y ♥ said...

zella:

hahha ni bukan tulisan tamil laa.
tulisan melayu yg cakar aym sbb nantok

GhOsToNe said...

sgt comey tlisan !

ahaks!!

♥ p a n y ♥ said...

GhOsToNe:

hahaa. yg tulisan nantok tu brukk laaa

ain_dira said...

oet mek!! tuka layout lg ke! feeling2 ala snow jek..


tulisan ngatok mcm bdk baru belajar menulis.haha

♥ p a n y ♥ said...

ain:

kwn aku komplen layout dlu huduh. hahaha so aku tukar la.

mcm baru bljr kan menulis. mmg terbabas sane sini tulisan. haha

Kapten Luffy said...

menteng tu maintain dalam sebutan terengganu

Firol said...

try tulisan tidor la plak

meorsoleh said...

ces! selambe mempertikaikan tulisan aku~
tulisan aku ade byk jenis la.. hehe

♥ p a n y ♥ said...

kapten:

kapten, mung ganu ke? hahaha menteng je mung.

♥ p a n y ♥ said...

firol:

tulisan tidor kompem xjd. haha. langsung xleh dibce.

♥ p a n y ♥ said...

meor:

hahahaha. ye lah. ko kn doktorr. tulisan pon sure laa ala2 cakar ayam gitu. nurse je paham. wkaka

HEMY said...

mmg buleh tulis pejam mata kalau tak senget la...hehehe..

♥ p a n y ♥ said...

hemy:

hahaha sy lain ckit.
leh adjust bagi xsenget.

k h a y said...

lawak gile dowwwwww..

hahhahahhaa..

menteng tu ape la. adeh.

btw, ko len kali lukis larrr.. dr ko tido. xdpt ape. otak x gerak.

mcm entry aku dulu, ingt x? hahahha

♥ p a n y ♥ said...

khay:

hahaahhaha!!

aku ingt!!
yg ko tulis teh ais tu kan??
wkakka sgt la suke teh ais kao.

Iznie said...

wah...

okayh apa...

sebab iznie klu ngantok nmpk conteng jep, tak tau tulis apa...habess buku garis panjang je...haha

hebat!!!

eh, tulisan sis masa ngantok lagi cantik ler dari tulisan masa waras...
wakakakakaka
hee (liar!)

miss LoLy iEka said...

aku kalau ngntuk tido jek trus..
xdek mknanya pretending menuleh
ha ha ha..
tp cute pe pany tulisan 2..
:P

miss LoLy iEka said...

aku kalau ngntuk tido jek trus..
xdek mknanya pretending menuleh
ha ha ha..
tp cute pe pany tulisan 2..
:P

♥ p a n y ♥ said...

iznie:

hahaha
ape die??
tulisan ngantok lg cantik dr tulisan waras?? hahaha

♥ p a n y ♥ said...

ieka:

heheh
aku segan nk tido
sbb kat dewan kuliah nmpak segalenye org dlm tu. segan aku. haha

cute eh? :P

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...