Sunday, November 8, 2009

Berenang ke sana ke mari: 18sx

Salam n hye all.

Ape kabar semua? Saye baek-baek shaje. Wek. Tibe-tibe jadi polite. Ngeri tul. Ok Ok. Back to the normal, bebeh. Pekabo sumer??? Aku xbaek-baek je. Seleseme stil tak okay, dan batuk pon masih teruk dan insyaAllah ia-nya leh diperbaharui. (Tibe-tibe ade ayat pengetua) Batuk masih teruk apekah makna-nye? Makne-nya, batuk ittuuu leh di-praktis supaya berkebolehan batuk dengan lebih baik dan tak teruk. Ye. Tak bohong.

Demam sikit-sikit yang dah kebah skarang buwat-kan mulut aku menjadi payor (bak kate oghang perok) Haha. So aku menjadi agak demand, dengan kalau nk telan ubat je kna air milo panas, air 100 plus, air teh susu dan jugak air semayang. Air milo yang ku-buat yang kompem sedap, aku letak atas meja, bagi suhu die jatuh ckit supaye tak terbakar jantung aku nanti.

Sedap je aku nk minum, ade pulak malaun 2 ekor berenang-renang kat dalam air milo aku tu. Mane datang tah. Aku nak tnye satu soalan ni kat reader semua. Adekah milo tu berbau ikan??? Jawab dalam masa 3 jam. Anta kat email aku fafa0705@yahoo.com. Sebab kalo kite tengok dari segi lokasi, ini jenayah serius. Serius dan cukup untuk buwat aku hangin.

Tapi hangin-hangin aku tu, aku x sampai hati la nak biar mereka mati lemas. Lantasssss aku pon amik kulit limau, (sebab baru pas makan limau mandarin) Aku pon terus hulur-hulur kat mereka. Lalau dengan Lalai. Si Lalau akhirnye dijumpai mati lemas, mana-kala si Lalai dengan gagahnye merembat kulit limau yang aku hulur, dan terus terbang menyelamatkan dara.. eh menyelamatkan diri. Lari la ko.



Ni la. Lalau and Lalai.


Ni la Lalai. Pas aku selamat-kan die.
Terus blah gitu je.
Tak say thanks pun. Ampess
Memang dasar lalat tul!







**************************************






Lepas tu kan. Mase aku nak edit gambo Lalau and Lalai ni kan. (Gaye budak kecik bajet cumil). Aku tengok kat web tu leh edit-edit untuk halloween punya. Aku pon try ah. Tapi bukan ni bermaksud aku galak-kan korang sambut halloween pulak. Jangan sambut k.

























Hiihi. Aku nak upload gmbo ni pun terpakse pejam mate.



18 comments:

Fathiah Farid said...

ahahaha...baru bunuh lalat ko da tumbuh tarik yek? tidak!!tidak!! paani dracula lalat..haha

khaL_eLLa said...

klaka la ko ni... lalat pon leh jadi cerite.. haha...

weh gambo tu mesti ko edit kat picnik kan?? haha... dracula bertudung... aiyoo...

I am Karl said...

mmg lucah sgt2

NiSa said...

lalai ngan lalau tu supply apa smpi leh bertukar jd dracula tu? hihu

k h a y said...

oh.. ok2. ak ingt. ni lalats2 yg bertebaran kt uma kao sal peti ais tu ek. siap ade nama. x thn.

hurm, pelik ak tgk muke halloween kao. gigi patah ke mek? or dracula x jd?

♥ p a n y ♥ said...

fatt:

hahahahaha. aah sbb aku makan lalat2 tuuuu. yum yum

♥ p a n y ♥ said...

khal:

aah edit kt picnik. ko pon try ah wat. hehehhe nk tgok.

♥ p a n y ♥ said...

karl:

lucah gk la. sbb lalat tu berenang xpakai pape kan.

♥ p a n y ♥ said...

nisa:

entah derang supply ape. supply darah dracula kot. tu pasal tetibe transform. hahaha

♥ p a n y ♥ said...

khay:

ye. lalat tu jugak yg bertebaran hip hip horay kt umah aku skg.

haha dracula baek tu. tu pasal gigi cm patah ckit. ekeke

meorsoleh said...

Masya Allah enti... entri 18sx.. haha... patutnya 18sg untuk ganas2... beriye2 je aku bace.. haha...

tak jadi Dr pon ko leh selamatkan nyawa jugak... hehe

Firol said...

patut make up lagi bagi ngeri lagi

Aidy Shahiezad said...

xder rupe haloween pun.. rupe terminator ade la... hihihihi.... neway, gud try... ;)

♥ p a n y ♥ said...

meor:

wkakaka. ana xjd DR mcm dikau pon leh slmtkn lalat jugak tau. haha (eh tergelak bangge :D)

amboi. beriye ye tgk tajuk entry. ahhahaha 1-0

♥ p a n y ♥ said...

firol:

uiks. takkott T___T
tu yg mls nk tacap byk2. kang nk upload pon ketor2 je. ahha

♥ p a n y ♥ said...

aidy:

hahaha terminator????? jauh panggang dr ayam. hehe thx!

♥♥me ~ cik sara said...

lalau lalai ckp time kaseyh tu..ko je yg tak dengar..hihi

wahhhh tu diaa...ponny d drakulaa..aishoo..takutttt~!

♥ p a n y ♥ said...

sara:

wakakkaa lalau mati dh kottt. xsempat pun aku slmtkn die. xdenye die say thnx. :P

takot ke?? haaa pndg belakang cptt!!

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...