Sunday, October 4, 2009

Mimpi yang tak best endingnye T___T

Salam n hye all.

Banyak kje sangat nih. Tapi nak updet jugak blog. Sebab nak cerita pasal mimpi best. Kalo boleh tanak pon cerita tapi aku da mimpi orang yang same dalam selang mase 7 hari. Dua kali aku mimpi. Apekah makna-nye ini?

Jejake bertuah yang ade dalam mimpi aku ni tak laen dan tak bukan RIZ akademi fantasia 6... HAHA. Geli tak? Dah jangan nak geli-geli. Bace je. Aku gumbire dapat mimpi pasal Riz nih.

Mimpi 1st pasal aku dengan Riz bersembang macam kawan lama kat dalam satu umah. Tapi ade kami dorang je dalam umah tu and dalam mimpi tu dia adelah abang kandung aku. Wakaka. Kalo abang kandung aku yang sebenor bace entry ni musti beliau jelessssss. Yang pasti dalam mimpi tu sangat la best bersembang dengan Riz nih. Kelakor dan periangg. Pastu tibe2 ade orang datang umah, dan si Riz ni pegi la melayan orang tu (maybe kawan dia). Pastu trus aku koma kebosanan sorang-sorang dia tak layan aku cakap dah pastu. T__T

Okei, mimpi 2nd lak, baru tadi je. Aku mimpi kunun kunun time tu baru je 1 syawal. Tapi pagi tu aku belum mandi and tak pakai lagi baju raye. Tibe-tibe ade kete naik bukit kat umah aku, dalam 3 buah je la. Aku pon tengok la sape, tak nampak orang dalam kete tu, lagipun kete tu nak tumpang pusing je. Pastu tibe tibe abang and akak2 aku jerit; "Riz! Riz! Riz!". Aku dengar je name tu, trus aku histeria, cari betul ke dalam kete tu ade Riz? Sekali Riz tu dengar abang n akak aku dok terpekik terlolong panggil die, so driver tu drop-kan la si Riz tu pegi beraye umah aku jap. Berbunge-bunge ati aku mase tuh! Terus aku g mandi. PAstu aku bukak almari aku, cari baju cantek-cantek nak tangkap gmbar dengan RIz. Bile aku dah berseup sume, lawa dah, aku keluar. Aku cari-cari Riz takde. Aku tnye mak aku, mana dia? Mak aku cakap dia dah abes beraye dah, dah balik. Keciwe gile aku dalam mimpi tuuu. Siap mengamuk dalam umah tu. HAHA. Naseb baek tu mimpi je.


Apekah maksud
mimpi ini sebenarnyer???
serius ingin tahu... T___T


p/s: Tido jangan lewat-lewat, mimpi sume ending tak best! haha. Intro da best dah.

11 comments:

k h a y said...

lawak gile.
ak ase, mksdnye..
Riz tu xkan jadi suami kao.
ending ssedih plak tu.
oh, ataupon, suami kao bukan glgn artis.

Fathiah Farid said...

hahaha...gile detail ko ingat mimpi ko..kui3...salut2...

keh3, ku sependapat ngan khay =p

█▓▒░♥ p a n y ♥░▒▓█ said...

khay:

hhahah sedihnye aku. xde harapan langsung ke die jadi laki aku? xpe la. cr calon laen. ekeke

█▓▒░♥ p a n y ♥░▒▓█ said...

fatt:

hahaha kalo mimpi artis, aku ingt je. aku penah mimpi shah rukh khan bercinte dengan cikgu aku. siap ingt dialog die lg. cakap melayu beb. wkakaka

Aidy Shahiezad said...

kalo mimpikan kawan2 kita, tue tandanya dialah jodoh kita... tapi kalo mimpikan artis2, tue tandanya kuat berangan !! haha.. ;p

█▓▒░♥ p a n y ♥░▒▓█ said...

aidy:

hahah xde la berangan kan artis tu pon. tp minat la jugak.

Kojack de Alloohaa said...

adeh..tu mksdnya hg angau,sasau, pijau n sbgainya..hahahaha..apa da..

█▓▒░♥ p a n y ♥░▒▓█ said...

hahhaha ampeh sungguh ang kojack.

mr.fadzil said...

Mimpi nak dapat anak saudara lagi satu le... Makcu...makcu...nak tumpang lalu..

mr.fadzil said...

Lupe nak bagi tau.. Chu Da dah berpunya... orang daerah As le (Kongsa) Nanti ucaplah tahniah pd Chu...

█▓▒░♥ p a n y ♥░▒▓█ said...

mr padil:

huhuhu yessss. malam ni akan kuar lg sorang anak buah. insyaAllah.

wahhhhh chu akhirnya membuat pengumuman ke????? tahniahhhh. ;)

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...