Sunday, October 18, 2009

100th: Alia and Airish?

Salam n hye all.

Fuhhh. Lame sungguh rasenye tak berblog. Maklum lah ke-belakangan ni ai busy bangat. Serius ni. (buwekkkk ayat keji gile tiru blog-blog orang laen yang slalu jarang hupdet). Padahal diri sendiri yang selalu buang masa+takde idea nak updet ape. Kadand-kadang terlampau simpan banyak cerita yang nak cerita kat blog, alih-alih busy tak sempat updet, 2-3 hari lepas tu dah malas nak updet sebab rasa cerita tu dah basi. Nak cerita pasal jamuan raya, sume member sebok lumba-lumba upload kat facebook, so rasa rugi je kalo bazir entry untuk cerita pasal jamuan raya. Dah la ending jamuan tu sangat lahabau+lahanat segala.

Tada~ Ini adelah entry yang ke-100. Best tak best tak? Cakap la best. Pleaseeeee. HAHA. Orang laen dah lame dah sampai 100, aku baru ter-kedek kedek dan ter-kinja kinja. Tapi yang pasti, aku sengaja taruh entry special ni untuk anak-anak buah aku. Memang save tempat entry ni untuk diorang sebab diorang sangat SPECIAL! lalalala.



Ini la Farisya Alia. Anak Pona and Pojat.






Buwekkk.. Jelir kat Mak Cu ekkk.. ;)



Cumil x? cumil x?


My dad dengan Alia.


Ni poyu, mak aku and jugak Si kecik yang baru lahir khamis lepas, Airish Zara. Anak Poli dengan Porin. Actually, aku tak reti nak eja name dia. Maen eja je ni. hihi. Muke sebijik macam pau cina. COmelllllll!!! HAHA. Sama cam Alia masa mula-mula keluar dulu.



New baby yang tengah pura-pura tido. zzz. hehe



My bro; Poli, Porin yang hepi sangat~!


Time time ni la kamu nak tido ek Alia?



Cumil x? si Airish ni. hehe



Cam adik bradik kan kan kan?


P/S: Baru balik dari umah akak n abang. Sangat penat and letih tapi seronok gila!!

21 comments:

Fathiah Farid said...

haha..tahniah paani kerna suda menjadi mak sedare...jgn buli anak2 buah ko tu nnti..hehe

p/s: paani, aku punye post pun baru 105, tak jauh beza la kite ^_^

Nurul said...

paani comeinye due2 sekali. tak sabar nak balik nak main dgn diorggg. poniiiii lagi 33 hari nak balikkk. x sabar!!!! tggu aku ok?

meorsoleh said...

tahniah, tahniah~!!... hehe...
tahniah pade akak2 n abang2 ko la.. bukan ko... wakakaka...

okeh la at least update gak.. aku ni berlambak draft last2 xde mood nk update... wakaka...

Aidy Shahiezad said...

tahniah...
anda telah berjaya membuat aksi serentak terkedek-kedek dan terkinja-kinja (walaupun still dok tbayang cmne bole buat) dalam usaha mencapai 100 entri... hehe.. ;)

k h a y said...

comelnye mereka. mcm ak.

hahaha

k h a y said...

comelnye mereka. mcm ak.

hahaha

█▓▒░♥ p a n y ♥░▒▓█ said...

fatt:

hahhaha. aku nak buli juge mereke. lalala.

alaaa. kenape ko maju 5 entry dr aku?? huhu

█▓▒░♥ p a n y ♥░▒▓█ said...

bolat:

33 hari lagi??? kejap da wehhh. aku tunggguuu kt depan pintu umah aku. jgn lupe dtg maen kt umah aku cuti nti. hahaha maybe sempat tgk airish dlm pantang kt gerik.

█▓▒░♥ p a n y ♥░▒▓█ said...

meorsoleh:

time kaseh~ bagi pihak abg n akak aku. lalalla. bile nk dtg tgk anak buah aku? alalla.

lor. awal2 sem ni baek ko updet byk2. huhu. nti lame2 lagi bz. ;)

█▓▒░♥ p a n y ♥░▒▓█ said...

aidy:

hahahha. sile rujuk kamus dewan edisi ke-5 muka surat 398.

time kaseh2.

█▓▒░♥ p a n y ♥░▒▓█ said...

khay:

hahahah. xabes2 ckp ko cumil. dlm fb pon same. ye lahhh. same. hahaha

@naBest said...

oi..comei gila anak anak buah kamu!! lalala~

Kojack de Alloohaa said...

peh..da 100 entry hg..ak bru nak msuk 30..adoyaii

comey anak buah hg..anak sndiri bla lg..hehehehe

█▓▒░♥ p a n y ♥░▒▓█ said...

pona a.k.a anaxbest:

hahaha. puji anak sendiri nmpak :P

█▓▒░♥ p a n y ♥░▒▓█ said...

kojack:

hahaha. anak sendiri tgu dulu arr.

mr.fadzil said...

poni..
Memang comel cucu2 tok.. mcm mak cu dia je... dah besao... jgan ikut mcam mak cu lak... Tok dah pesan pada cucu2 tok.. jgn marah mak cu ye... Harap poli bawa airis balik kampng sabtu ni....

adiakhri said...

wesss~~tembam gler pp ank sdara k0...dua2 lak 2..gram gler nk cubet2..eeeeeiii..gram2..mak ucu!!!

█▓▒░♥ p a n y ♥░▒▓█ said...

mr padil:

hahaha tok suke nasehat bukan2. ;) wkakka

█▓▒░♥ p a n y ♥░▒▓█ said...

ida:

hahahahaha. weh... cobit pipi makcu dier dlu ahhh. wkakka

z a w a n i b a d r i said...

skali 2 tue :) nmpknyaa legasi wanita diteruskann dlm keluarga en padil ;)

█▓▒░♥ p a n y ♥░▒▓█ said...

wani:

hihi. kesinambungan keturunan keperempuanan. hihi;)

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...