Tuesday, September 15, 2009

Hola. Mama mama. Adik da setahun.

Salam n hye all.

Hepi bornday to u,
Hepi bornday to u,
Hepi bornday to my blog,
Hepi bornday to u.

Hari ni, hari yang penoh dengan sejarah kerana blog aku telah mencapai usianya selama setahun. Kalau tak pecaya, klik sini. Aku pun kureng pecaya blog aku dah berusia setahun, malahan+tambahan pulak, aku penah bermimpi yang blog aku sebaya dengan umor aku, 21 tahun. Heh? Tipu je.

Kenangan entry pertama yang konon nak bermukadimah. Tapi last-last tulis 3 baris je. T___T masa tu sangat berkobar-kobar nak berblog. Rasa bangga pun ade bile dah bergelar blogger. HAHA. Aku tau korang pun rase yang same macam aku. Jangan bohong. Soal rasa, lidah tak boleyh bohong.

Gambar first yang di-upload oleh jari cumil aku.

Eh eh. Tiba-tiba ade gmbar kat SMKA Slim River tu lagi. Sebab ahad lepas aku pegi lagi untuk ke-3 kalinye ke sekolah itu.. Huhu. Banyak lagi gambar, tapi aku ngantuk sekarang, malas nak upload. Ni lah perangai blogger yang baru berumur setahun. Pemalas. Jadi, pilih satu je gambar yang terbaek. Tadaaa. Kat atas tu ha. Sekeping je. Tak leh banyak2. ^___^

Note: Geram tol baru tau ari selase petang lab batal. Kalo tak, ari rabu aku da leh balikk. Uwaaa.

13 comments:

meorsoleh said...

selamat hari tue wahai blog... ngeh ngeh... :P
semoga terus cun dengan pertambahan usia, jgn jd cm tuan blog yg makin tue... hahaha...

meorsoleh said...

selamat hari tue wahai blog... ngeh ngeh... :P
semoga terus cun dengan pertambahan usia, jgn jd cm tuan blog yg makin tue... hahaha...

NiSa said...

- selamat hari lahir http://paanipeace.blogspot.com.
- semoga blog ini akan panjang umur. heheh

Aidy Shahiezad said...

slamat hari lahir wahai blog paany nie... baru stahun ek ?? tahniah la.. bkn senang nk capai stahun tue... ;)

p/s: eh serius paany bru 21 ?? bukan 23 ? 24 ? 25 ? dan sterusnya lg ?? haha... skadar mengusik di pagi hari... ;)

nizamsani said...

aku tiap2 minggu gi smka tu.tapi tak masuk sekolah la.balik rumah mertua kat kampung depan smka tu.hehe.

█▓▒░♥ p a n y ♥░▒▓█ said...

meor:

hahaha.tuan blog ni makin tua makin cun tau.

█▓▒░♥ p a n y ♥░▒▓█ said...

nisa:

heee. time kaseh. doakan blog ni sihat walafiat.

█▓▒░♥ p a n y ♥░▒▓█ said...

aidy:

haha blog kamu da umur brape?

eh eh. 21 okay. muda lagi tuan blog ni haa. haha

█▓▒░♥ p a n y ♥░▒▓█ said...

nizamsani:

hahaha. lalu je? jom ah singgah len kali.

Aidy Shahiezad said...

umur blog sy da menjangkau 1 tahun setengah... heheh...

█▓▒░♥ p a n y ♥░▒▓█ said...

aidy:

wowwww.. anak kamu lagi tua dari anak sy. haha

k h a y said...

mcm da komen ttg entry ni, tp.. xde plak ek. haha..

okai2, just nk wish, happy belated besday to ur blog! hehe

█▓▒░♥ p a n y ♥░▒▓█ said...

khay:

hahaha
makasih2
blog ko bile bdaynye?

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...