Thursday, September 10, 2009

Alamak, terlepas entry 090909.


Salam n hye all.

Baru je cadang nak post entry ni 090909 semalam. Baru je nak updet, tengok2 da pukul 12.09 am. Ciss. Tak sempat. Ni mesti sbb banyak menyembang tak hengat keliling. Pagi2 ni bangun awal je seamate2 nak updet, g*ogle chr*me wat hal pulakkk. Nak crash la, nak unresponding la. Cam nak tak nak idop je mende tuh! Sabau je la. T___T

Firstly, nak say thank u so muchhhhhhh untuk Miss Bolat sebab dah pos kan satu poskad yang cantek dan kad tu sampai dengan selamat-nye kat telapak tangan aku semalam bersaksi-kan pintu umah sewa aku dengan ucapan, "What u give, u get back.." haha. means nanti-kan sumthing from me ya!


*tulisan dikau xberubah. stil cumil :)

And i want to share some pics with u all. Pic ni diambil ari Isnin aritu, sewaktu aku and da geng pergi berjalan2 kt Times. Sangat la tak ready nak pegi, ingatkan tak jadi. Tibe2 si baju ijau ni kejutkan aku pkul 9 am; "Uit bangun, kol 10 kang jom g kL..." Kelam kabut aku bangun, mandi, iron baju segala. HAHA. Best ber-seup2 time emegensi. :))


Time nak bli tket naek monorel nak g Jalan Imbi, aku beratur la nak beli. Sampai je turn aku, aku pun cakap ah; "Imbi, 4 orang.." Skali akak yang jual tu macam cakap sumthing tapi aku tak dengar. So aku tanye la; "Ha?" Die ulang lagi, tapi memang aku betul2 tak dapat tangkap pe die cakap. AKu tnye lagi; "Ape dier?" Aku tnye ni pun kire da abes sopan, sekali akak tu buat muke bengang die cakap kuat-kuat; "ADIK NAK PEGI MANE???????" Aku jawab jugak la dengan nada marah; "JALAN IMBI 4 ORANG!!!!" Eh lahabaunye, ape kes nak tengking2 aku lak. Aku da cakap da mule2 tadi nak g Imbi, telinge ko pekak ke hape? Tu la, waktu kecik mak pesan jangan biadap dengan orang, ko biadap jugak, sekarang jadi macam ni sape yang susah? Ko dan keluarge ko jugak! After nak blah tu, aku cakap lagi kat dier; "DIER YANG TAK DENGAR MULA2 PASTU NAK MARAH2!!" aku saje nak bagi die dengar. Aku grab tiket tu terus aku blah. Cilake kan. Eh. bulan pose tak baek ngumpat.








First time okkk maen bowling ni.. Dapat markah 90. Muahahah. (gelak bangge). Mule2 nebes nak maen mende ni. Lame2 okay ckit walaupun banyak yang ter-sasar ke longkang. Bese la. Beginner. Hikhik. Sangat gelojoh main sampai pin tu abes letak lagi aku da baling bola 3 lobang tu. KEDEGANG!! Eksiden di-situ. ha, lepas tu kitorang g tengok FINAL DESTINATION 4. Sangat best okkkkkkk. SIle la tengok.

Note: T___T kenape kene g kelas pasni????

18 comments:

nizamsani said...

wo.poskad new zealand pun ada tulis salam perantauan ye.

Aidy Shahiezad said...

pentingkah tarikh 09/09/09 utk menulis entri ?? hehehe...

jika penting dan anda terlepas...

sila nantikan kehadiran 10/10/10 di depan komputer2 yg berdekatan anda tahun depan... semoga tak ter'miss' lagi hendaknya... hehehe.. ;p

p a n y said...

nizamsani:

That gurl yg post card ni, memang die tempah khas kutt.. hoho xtau la.

p a n y said...

aidy:

hahaha penting tawwwww~!!! 09/09/09.
cantek tarikh tuu...
okk next year tgu 10/10/10.
kalo xsempat gk tgu plak 11/11/11 n seterusnyee... hoho

khaL_eLLa said...

wah... bolat send poscard... huhu...

eh... nyempat2 je kao nek KL... tak bgtaw aku pon... ni nk majok ni...

k h a y said...

huish. bolat bg kao poskad yg dr NZ tu ekk... menarik la bebeh! =)

raya haji ade x ko rase??

err, nyempat2 ko trn KL ek. x penat ke? huhu..

ok la tu dpt gak men boling even x reti. =D

p a n y said...

khal:

hahaha alaaa. ade kwn2 aku. aku takot ko segan lak kalo aku ajak kuar same. ko segan x?

p a n y said...

khay:

hehehe. ala. penat jugak la. tp busan dok kt umah sewa. tu yg jejln2.

arghhhh maluuuuuuu maen boling gituuu. T___T

ain_dira said...

xpe..entri 150515 lagi bermakna beb..

woho..dapat kad ghaye tuh..aku dh berkurun kot xda org anto kad raye by abg posmen..=D

Kojack de Alloohaa said...

peh..bergaya sakan..ak xda kad raya nak bg..hehe

adiakhri said...

wahaha pani...tindakan mu pantas ari 2 weh...bgun tdo ,trus p keyL...naseb bek mndi eh,kalo x ,mau nyer mati org kat keyL 2(xley udara segar)..WAKAKA

p a n y said...

ain:

hahaha. bermakne ekk 1505 tu??? hehe

p a n y said...

kojack:

uwaaa.. weh. anta la kad raye kat aku... T___T

p a n y said...

adiakhri:

hahaha. seb bek ko kejotkan aku. kalo tak, musti aku xikot. hehe tengkiuuuuuu. wehhh aku mandi tawwwww.

khaL_eLLa said...

tak kot... haha

░░ p a n y ░░ said...

khal:

hahaha oraitttt
nti aku bwk dikauuu. :)

Nurul said...

lame aku tak jenguk page ko weyh ponii!!! segan i, u tayang gambar poskad tu. hahahha.

█▓▒░♥ p a n y ♥░▒▓█ said...

bolat:

hahaha. ko bz ekk skg bolat?

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...