Thursday, August 13, 2009

Teeettt...

Salam n

Mule2, mari mem-buwat tag dari cik Khay. Sibuknye beliau menge-tag aku. Har har har. Tag nyer berbunyi macam nih. Tada~!

First, add "I'm a/an" on your title, then add the rest of the answers on as
you do the questions.
Tag 10 people tag the person who tagged you.

What color/kind of socks are you wearing?
[ ] Red = loud
[ ] Green = stupid
[ ] None = freaky
[ ] Fuzzy = gorgeous
[ ] Yellow = innocent
[ ] Purple = a little too happy
[ ] Black = emo
[ ] Stripes = funny
[ ] Gray = skanky
[ ] Pink = preppy
[ ] Light blue = sweaty
[x] Other = hot
[ ] White = sexy

What kind of pants are you wearing?
[x] Shorts = cutie
[ ]Skirt/skort = skank
[ ]Corduroy = faggot homosexual
[ ]Tight jeans = scene kid
[ ]Ripped jeans = emo
[ ]Cammo = cage fighter
[ ]Jeans = prep
[ ]Pajamas = pimp
[ ]Cargo = clown
[ ]Sweats = athlete
[ ]Boxers = brat
[ ]Booty shorts = female
[ ]Capris = Gangster
[ ]Nothing = hoe
[ ]Dickies = weirdo
[ ]Bikini bottoms = tiki girl
[ ]Other = sex addict



What is your natural hair color?
[ ]Auburn = that every one wants to make out with
[ ]Blonde = with a broken heart
[x]Black = with a sexy smile
[ ]Dark brown = with a hot boyfriend/girlfriend
[ ]Red = that likes to have fun
[ ]Brown = who loves to be different
[ ]Dirty blonde= with a nice ass
[ ]Bald = with herpes

Pick the month you were born on:
[ ]1 = who ate
[ ]2 = who needed
[ ]3 = who killed
[ ]4 = who shot
[x]5 = who killed
[ ]6 = who smoked with
[ ]7 = who banged
[ ]8 = who ran shirtless with
[ ]9 = who got stabbed horribly by
[ ]10 = who cuddled with
[ ]11 = who slept with
[ ]12 = who ran naked with

Pick the day you were born on:
[ ]01 = the kool-aid man
[ ]02 = a dog
[ ]03 = a shoe
[ ]04 = a toothbrush
[ ]05 = Santa Claus
[ ]06 = The Trojan man
[x]07 = my ex-es
[ ]08 = a prostitute
[ ]09 = a porn star
[ ]10 = a bag of weed
[ ]11 = my lover
[ ]12 = a glass of milk
[ ]13 = a horse
[ ]14 = a lesbian
[ ]15 = a stripper
[ ]16 = a pickle
[ ]17 = a jew
[ ]18 = a homo
[ ]19 = an orange
[ ]20 = my mom
[ ]21 = a homeless guy
[ ]22 = a whore
[ ]23 = my crush
[ ]24 = an easter egg
[ ]25 = a jar of honey
[ ]26 = a condom
[ ]27 = a bowl of cereal
[ ]28 = a french fry
[ ]29 = your dealer
[ ]30 = Paris Hilton
[ ]31 = your grandma

Pick the color of the shirt you are wearing
[ ]White = because I love marijuana
[ ]Black = because I'm sexy as hell
[ ]Pink = Because the lil people told me to
[ ]Blue = because I have AMAZING boobs
[x]Red = because I'm a pimp and your jealous
[ ]Polka Dots = because I hate my life
[ ]Purple = because I'm gay
[ ]Gray = because I got dared
[ ]Other = because that's how I roll
[ ]Green = because I'm good in bed
[ ]Orange = because I smoke crack
[ ]Turquoise = because I have a noodle in my nose
[ ]Brown = because I had to
[ ]Shirtless = because I've got abs


I'm a hot cutie with a sexy smile who killed my ex-es because because I'm a pimp and your jealous. erkk macam ni pulak endingnyeee. T__T

Aku ngak mau tag sape2. jangan gatal2 nak buwat. wakakakaka.

**************



First of all, nak say thanks dekat my beloved brother and sis-in law yang penat2 menghantar adik-mu ini ke Upsi lepas je cuti H1N1 abess. THANKS. Mereke membawe aku berjalan-jalan sambil makan ABC dekat tepi Sungai Perak at Kuale Kangsor.


Bile sampei di Upsi, kami makan pauuu Yik Mun yang memang sedap gila. Semua jenis dibeli oleh mereka untuk-ku. HOHO. Semua pau berjaye di-seludup masuk kat dalam kedai makan yang terang-terang dah warning; 'Not outside food allowed..' HAHA. Pedulikan.

**************


HOHO. Kenal tak gambar sape tu? Tak clear sangat sebab dapat duduk kat belakang. Tu la Jaclyn Victor yang nyanyi time majlis perasmian konvonkesyen Upsi. (Eh.. yeke?) Ye kot. Aku pon tak sure.. Yang penting, aku turun padang malam tu memang nak tengok Jac je.


Bersame rakan-rakan dan taulan kat padang after Jac abes nyanyi. Orang sume serbu Jac, kitorang serbu kemere sendiri. Haha. Maleh nak kejor artis. Tak larat. Kompem aku xdapat pun.


Esoknye pulak, Faizal Tahir datang buwat persembahan. Memang dah tau dari awal lagi mamat ni nak datang. So, kami datang awal gila and dapat duduk depan sekali. HUAAUHAAUHUA gelak bangga and rakus. Hujan pun aku redahhhhh, duduk atas padang. Abes basah segale baju. Tapi time seb bek la time start je konsert tu, hujan pun berenti. Hoho.

Sebelah aku mase ni adelah sorang kakak yang bakal konvo keesokan harinye, aku pun tak kenal dia. Tapi semangat je aku sembang sebab die banyak tanya. Mula-mula okay la layan. Lame2 naik hangin aku. Kalo cakap ckit takpe jugak. Ni selang 30 saat, ade je mende nak cakap dengan aku. Oi, aku nak tengok konsert-la, bukan nak bersembang dengan ko! Agak-agak la akakk oiii. Dah nak konvo esok tu, buwat2 la cara dah nak konvo, duduk senyap dalam umah. Tak payah kuar. Ni menyemak je nak datang jugak lepas tu kaco aku dengor lagu??? 

Pastu, boleh pulak dia ajak aku tengok rama2. Agak banyak la jugak malam tu rama2, sebab baru lepas hujan. Dia cakap dlu masa tahun 2005, time die belaja kat sane, rama2 lagi besar and lagi banyak. Eleh.. tu pun nak cerita. Dah la cerita dua kali. Menda yang sama ulang 2 kali. Tensen tak?? Aku time tu dah xde mud nk dengar pe die citer. Nak jugakk cakap dengan aku. Camni je respon aku; 'oh yeke hee heee...' Sangat la berpure-pure kan aku?? 

Lagi die cakap pengacara konsert malam tu tak leh lawan la dengan pengacara batch dia. Batch dia lagi okay??. Batch die terer dikir barat die cakap. Dia la cakap. Aku tak cakap. Ala. sibuk je la nak banggakan batch dia. Aku tampo kang laju-laju. Koma terusss. Bukan aku kenal pun pengacara malam tuh. Eii. kacau mud betul la akak nih! Kalau aku bawak makanan time tu, aku sumbat2 je mulut die dengan makanan tuh. HAHA. Dah la membebel. adei. Ha. kan dah panjang aku bebel pasal akak ni. Dah ah. STOP.


Tada~ The Faizal Tahir. wakaka


Mantap gile sore dieeeeeeee....... terjerit2 aku kat depan tuh! Ade ke patot si Faizal ni ingatkan Upsi kat KL? Die tatau pulak Upsi nih kat Tanjung Malim. Wakaka.


Lastly, my fren, ILI and FAIZAL TAHIR!! wakakaka. hot tak gambar ni??

Note: Tenet skang xokayyyy... susahnye nk updett!

13 comments:

meorsoleh said...

tag sengal... hahaha...

ABC sungai perak!! tp ak slalu carik cendol kt situ... haha..

aku rase kakak tu mengalami nervous breakdown... ye la, esok nk konvo... pastu kene start keje..

"oh yeke hee heee... " <---- apsal ak macam pernah dengar@nampak ko jawab cmni kat seseorg ek?? ke ko jawab kat aku?? (-.-')

khaL_eLLa said...

ee... annoying nye pompuan tu... kalo aku la.. aku da blah dr situ.. duk tempat len ke.. hahah..

wow.. faizal tahir...!!! demn..!!`~ suke gile dgr his voice... ade kelas gituw..

ain_dira said...

xnak kawan ngan ko dah sbb ko jumpe faizal tahir dulu...hahaha.. jeles dowww.....


sonok la pesta konvo u ko..

k h a y said...

kao kill ex-es kao??? haha.. lawak tag itu!!

ha mek, ak pon mls gile nk lyn kalo dok x benti berkate je... ok, bkn ak ckp ttg diri sndri. haha.. cume, annoying gile! konsert lg menarik dr dgr org len beckp. haha.

faizal tahir tuh, die tido ke ape on the way ke tjg malim??

Kojack de Alloohaa said...

huuiiyoo jhat btoi ni..hahaha...

layaan gla jac victor ngn faizal tahir...best2

NiSa said...

dulu bila antaq adek blk sekolah dia kat kuala kangsar mmg wajib singgah gerai kat tepi sungai tu. ABC n cendol mmg menu wajib... marvellous mcm dulu lagi ke?

p a n y said...

Dr Meooorr:

HAHA

ohhhh cendol die sedap jugakkk!! tapi aritu teringin ABC. ngeh ngeh

ahh. jgn di-beking kakak yg byk ckp tuh!

wakakaka? bile aku pnh ckp "oh yeke hee heee... " kt mung? xde xde. aku ckp mcm tu dkt org yg aku busan bile ckp dgn beliau je. HOOOHOHO

p a n y said...

Khal:

ahahha. aku pun nk rse nk blah je time die byk ckp tuh! tp nk wt cmnee..tmpt crowded sgt and tmpt aku tu btul2 depan faizal tahir! xsgup aku nk pindah tmpt. wkakaka

p a n y said...

Ain:

haaaaaaa...jgn le putuskn prshbatan kite demi faizal tahir. wakaka.

p a n y said...

Khay:

hahaha tag yg sengal dr ko! =P

haaa tau xpe. kalo aku ni mmg member die ke, xpe la sembang bnyak2 kan. ni aku pun die xkenal, die lg la aku xkenal. sibuk je akak tu nk ckp byk.

p a n y said...

Kojack:

hahahah. memang layan abes laaa.. walaupun sbnrnye konsert2 tu di-boikot oleh sesetgh pihak kt cni..

p a n y said...

Nisa:

ahahha memang marvelous mcm dlu lg Kuale kangsar tu. Adik awk dlu skolah mane?
MCKK?

CheguFadh said...

pejal Tahir hampeh..poyo..xbest..sengal..wekss..hahaha

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...