Saturday, May 16, 2009

Yui - My Generation

Salam n hye all.

huh.sudah! aku da tanak dengar pape alasan lagi dah! harapkan pagar, pagar makan padi! harapkan padi, boleh pulak ko masak nasik??! Berani ko pijak pale aku? kalo pijak pale semut xpela.tu pon xbaek.dosa. senang2 ati je nak pijak pale orang? pale ko agak2 boley x aku pijak? da la pale ko berbulu banyak. xnormal agaknye ko ni. sape mak bapak ko? sape? ko pon xkompem sapa mak bapak ko kan? sebab ko pon anak angkat je dalam family aku ni?? tu pon ayah aku yang baek ati serta kacak tu kutip ko kt tepi jalan.waktu ko mengemis dlu. dasar kutu jalanan. haha da skang ni cmne? mane ko aa? aku xsabar dah nk wresling dengan ko. mane ko?? mane ko hilang syaitoooonnn...ko memang. suke jalan2. pastu cari bini. ish. susah btul ade kucen jantan yang miang macam ko ni. oii. balik la umah oiii. ko xnak makan ke??? adoiyaii. tapi kalo ko ade pon, bukan aku layan ko pon. busan.

dan kemarahan di atas adalah rekaan semata2.

mane kucen aku ni oii.. ilang pulakkk. ke kene culik? ade ke orang nk culik beliau. nak cakap beliau kacak, beliau bukan kacak pon. boboy kucen sekampung dengan beliau tu lagi gagah perkasa aku nengoknye. suare beliau da la xmacho. pastu suke bisin2 tiap2 ari. menanahhh tinge edenn ni. haih.

ha. xde kaitan dengan tajuk pon kan sume ni. sape penah tgk citer seito shokun? sape penah tgk, mesti suke lagu YUI-MY GENERATION ni. haha. sangat la sedapp.. citer tu pon best jugakkk.. okkk laaa. tapi gokusen lagi best sbb orang yg berlakon dalam cter tu sume kacak2 n hensem2 belaka. haha. hish hishh. tsk ;)

MooD: nantokkk..zzzzzzz

Tanganku gagah menaip lagi:

SELAMAT HARI GURU untuk sume cikgu2 kat dunie ni especially utk appa n amma ku. diorang la guru pertama dlm idop aku. hehe. (gile annoying aku belagak mcm budakkk baekkkkk buwekk) THANKS.

Kepade zaf n wani, cepat2 la sembuh. cmne la leh eksiden ni rakan?


4 comments:

@naBest said...

Hahaha..gilak punyak budak. Ngan rambo pon bole hangin. Rambo tu ilang sbb kamu tak bagi beliau makan. kalo die ada berlegar2 kat umah, kamu plak suka jerit2 di telinga beliau. Beliau kan sangat lah jaki dan trauma dgn kamu serta bolat. Jd xperlu lah kamu cr beliau, esok lusa balik la tu...dan pastinya, beliau balik time beliau sudah gemookk.. Nmpk sgt kamu abaikan beliau......hohoho

awalliwauddin said...

hahaha! kepala ngah ting tong ke? aku pun bile bc boleh ting tong jdnyer ni.. hehehe... baik ko hantuk kan blk pale ko kat dinding. biar betul blk.. hahaha.... aku plak n fara baru pas ngumpat ko aritu.. haha...
ingt hantuk balik pale ko tu..hihi

✖₪ F A R H A N I ₪✖ said...

pona: hahaha. malas nk layan beliau. suke bisin2. tp yg pasti beliau mmg takutkn bolat. musuh utama beliau tu. hahhaaa.. beliau da blik da smlm. ade je muke beliau miaw miaw belakang cermin dapor.

✖₪ F A R H A N I ₪✖ said...

awal/liwau/ddin: oit. hahaha mmg ting tong pon pale. lgpon busan dok uamh. sume entry mende yg xberpekdah.hahah. eh eh slamber ko n farah kutuk aku tapi xajak aku?

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...